fredag

ja nu va det ju några dagar som jag skrev (igen) men ja jag vet inte har bara inte riktigt haft tid och ork. men ja i onsdags så va jag upp vid gymmet vid 7 tiden och körde en massa maskiner. kändes bra inte allt för tråkigt men jag va lite trött så gäspade mig igenom halva tiden. ja den tiden som jag inte satt och kämpade med olika maskiner utom mer den tiden som man ska vänta emellan. men annars så kändes det som att det gick bra. men det är ju sååå mycket roligare och gå på pass.
 
efter gymmet så blev det hem in på ica och sen åka till jobbet. ja jag duschade såklart där emellan ;). började jobba vid 12:15. kändes jätte konstigt att komma in sådär sent och när alla skulle gå och äta så va jag mätt och belåten. men ja det fick man igen sen när klockan va 17 man hade i vanliga fall haft 1 timme kvar men nu va det 3 timmar kvar. mindre kul och inspererande. men vi kämpade oss igenom dom timmarna och jag kunde åka med mamma hem. så skönt att åka bil hem. sen blev det bara äta, kolla på tv och sen sova. för att sen gå upp och åka till jobbet igen.
 
efter jobbet i torsdags så blev det träning och inte vilket pass som hälst utom ett bodypump pass :) det va en vikarie för den ordinarie va hemma och va sjuk :( men det gick så bra så. haha det behövs bara en spm säger vad man ska göra och i vilken takt och ordning så sköter man själv resten. men det kändes bra och jag hade faxist lite träningsvärk efter min egen träning i onsdags så det kändes ju bra.
 
sen blev det bara hem duscha och sova. idag va det jobb igen och det är alltid en viss fredags stämning på jobbet och den va där denna fredag oxå. härligt kunderna va goa och glada och man känner att om det kommer in en kund som inte vet eller kan nånting så har man timmar med tid,ork,lust att förklara exakt allt och lite till. det har man ingen lust för en måndag morgon. usch ibland så känner jag bara för att dra nått extremt gammal över mig och pratar så lite som möjligt. men jag brukar försöka och bita ihop och va trevlig i alla fall. även om det känns som att man har sandpapper i hela munnen.
 
men efter jobbet idag så åkte jag raka vägen till gymmet och såg till min stora glädje att dom ska börja med att köra grit pass på sats i haninge =). jag brukar köra det passet på onsdagar på medis. jag anmälde mig såklart på direkten. hoppas hoppas att det kommer och gå sånna tider som jag kan gå på. och typ inte mitt på dagen tider. förstår inte vem som har tid att träna då. har folk inget jobb att skönt???. eller alla kanske inte jobbar dom tiderna som jag jobbar eller så har dom oxå lediga dagar mitt i veckan som jag oxå har.
 
men i alla fall jag blev super glad så jag hoppas på att det kommer och bli sådär härligt jobbigt sjukt kul =). men nu ska jag ta det lugnt kolla lite på tv och sen sova
men ha det såå bäst
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0