kalas

gårdagens kalas va super trevligt. jag hade kalas kul =). det började med att jag åkte dit och fick en välkomms champange. sen fick vi mingla runt lite och sen hitta sin plats vid bordet. det va nämlgen bordsplacering. så det va bara och börja söka. jag hittade min plats fort för den va på första bordet. hamnade med jennie och fyra till roliga människor. sen så kom förrätten och det va en toas skagenmacka. som va jätte god. till det blev det vin. sen till varmrätt så va det nått kött, potatis gratäng och sallad. det va såå super gott så man unde nästan inte sluta äta. mellan och under all mat så va det mycket fina tal med mycket fina ord. på det så blev det mycket skål. haha det blev kankse lite för mycket skål ;). 
 
sen så va det kaffe och mer mingel. det va kul och träffa alla roliga människor. sen blev det ost och kex med mer att dricka till och mer skål. sen stod jag bara och pratade med olika människor och det va super trevligt. haha sen vid 2 tiden så drog vi vidare till efterfest hos ett par som bodde en liten bit bort. där blev det att lyssna på musik och prata lite mer. sen gick vi hem. eller nej vi gick till sågen och lämnade av cillan och tomi sen gick jag och cillans kusin vidare till bussen och åkte hem. för han åkte samma buss som jag några stationer innan han hoppade av och jag åkte vidare hem till mig. gud jag va hemma och gick och la mig 05:40. haha helt galet sjukt. jag tänkte att nu vid den här tiden så brukar min klockradio börja och spela. sen somnade jag som en sten. jag va såå trött.
 
men ja idag så känns det att det blev några skål i går. så idag blir det bara att inta soffläga och ta det lugnt. ska bara ner till ica och sen skotta fram bilen och fixa lite här hemma och sen ja då kan jag ta det lugnt. det blir ingen träning idag det känns som att jag kan behöva ta en dag ledigt från det och bara ta det lugnt :)
 
men ha det såå bäst
 
min outfit igår
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0