ledig

idag va jag ledig både från jobbet och från min ridning i kväll. vad då göra. jo gå upp på tog för tidigt för att åka ner till stallet. men brrrr fy fan va kallt det va. jag såg bara på mobilen att den stod på -15. det va bara och pälsa på sig. det är inte för intet som jag kallas för anna eskimå ;). så det där med att klä på sig det är jag expert på. tåget gick tro det eller ej som det skulle. hela vägen ner till stallet. där va det om dressning och på dressning. fy fan jag klädde på mig som att jag skulle ut i krig. men annars så gick det bara bra i stallet. blev sen att åka hem och göra vadå, jo ta det lugnt ett tag och sen va jag ute och gick en promenix i kylan. det va kallt. men jag klädde på mig ordentligt med både mössa och vantar. sen så blir man ju varm när man går oxå. men det är ändå inte kul och frysa.
det va broddar på och sen bara promenixa på. det är så skönt att ha dom på så behöver man inte tänka på hur och vart man går utom man kan bara gå på och ha bra grepp hela tiden :).
 
efter det så tog jag det lugnt ett tag fixade lite här hemma och sånt pyssel. sen drog jag till sats i farsta för att jag skulle träna. jag kom till farsta strand och tänkte att men gud vad mörkt det är. är ju inte där så ofta så tänkte men är det alltid så här mörkt. jag fick ta fram mobilen och lyssa med för att det va så mörkt och så skulle man gå igenom en tunnel och där va det så mörkt att man nästan krockade med folk. svaret är nej det skulle inte va så mörkt. det va strömavbrott. men t-banan gick så jag tänkte att ja men jag åker till sats i farsta och ser hur det ser ut där. ja där va det mörkt som i en liksäck. det såg nästan ut som en spökstad. det va nästan lite läskigt och gå just bara för att det va så mörkt så man såg nästan ingenting. och det va lite läskigt att gå i trappor och efter som det är snö och halt så kan man ju ramla mycket lättare om man inte kan se vart man går nånstans.
 
men jag gick in på sats och där va det mörkt. men dom hade lite tända ljus och lite extra lampor som gick fasten dom va utan el. men typ bara i nån timme. men ja hur blir det då med min klass. jo instruktören va på plats, dock ej elen så nån musik kunde vi inte ha. och det känns som att träna utan musik är som att köra bil utan ratt. det går lixom inte. det är ju den som gör halva träningen roligare och att man orkar mer. sen så kan ju inte intruktören veta hur och när vi ska göra vad utan musik. så nej det gick inte. medans vi stod och väntade på ett mirakel (strömmen skulle komma tillbaka) så slocknade flera lampor lite hela tiden. så dom bestämmde att dom skulle stäna för dagen. så det va bara och vända och åka hem igen i mörkret. om det va mörkare eller bara kändes som det ja det är frågan men jag gick fort och hoppades på att inte ramla. och då kan man ju fråga sig varför jag inte bara plockade upp mobilen. jo för att jag hade 10% batteri och den hade redan dött två gånger för att den tyckte att det va för kallt :(. men jag hittade en tjej som hade en lampa så jag gick bakom henne. 
 
men ja så det blev ingen träning för min del idag. lite tråkigt men det finns ju inget man kan göra åt det. nej jag fick åka hem. äta middag och krypa ner i soffan under en filt i stället :) MYSIGT =)
 
haha efter att ha dressat på mig ordentligt med:
*linne
*T-shirt
*långärmad tröja
*fleece tröja
*en till fleece tröja
*höst fodrad vinterjacka
*dunfodrad vinterväst
*Mc Kinley vinterjacka
*tjocka strumpbyxor
*ridbyxor
*strumpor
*ridstrumpor
*tjocka strumpor
*mössa
*vantar
 
så va jag sen redo att gå ut till stallet och möta kylan 
 
                 
 
termosar på när jag skylle till gymmet :)
           
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0