tanken

min tanke va att jag skulle skriva lite mer idag om min dag som jag hade igår som va allt annat är att bara ligga i soffan och äta praliner hela dagen. men j anu har jag inte tid och är allt för trött. så om jag ska orka upp i morgon för att gå ut och gå innan jag ska till jobbet är det bäst att jag går och lägger mig typ nu. men aja. jag kan ju slriva lite om dagen i alla fall. den började med att klockan ringde på tok för tidigt 05:40. helt galet tidigt. då va det bara att tvinga sig upp göra en smoothie försöka och vakna. släckte lampan i badrumet när jag började och närma mig spegeln. hade ingen lust att se ett lik i ögonen. 
 
fick sen börja med en spört till bussen som kom när jag va lite för långt ifrån men jag sprang som om jag hade eld i baken med träninsväska och allt. han med bussen. och satte mig flåsandes på en plats nära utgången. sen blev det att köra ett cykelpass på sats. det va precis lika jobbigt som det ska vara. men idag så hade hon gjort om klassen till en 30-20-10klass. vad är nu detta. jo man börjar med lite uppvärmning som vanligt sen är det dax för intensiv intervall träning som det så fint heter på sats. det börjar med 30sek på ett bra motstånd sen är det 20 sek på ett tungt motstånd för att sen avsluta med 10sek mycket alldeles för tungt motstånd. det ska va tungt, det ska göra ont och svetten ska spruta ;). sen börjar man om och gör samma sak 5 gånger sen är det 1 min paus. paus i sats är att man håller pulsen uppe och flåsar som en galen gnu men att man känner att man inte kommer och dö. sen är det 5 till intervallen och sen är det 1 min paus och sen 5 intervallen till. sen är det nertrappning. man tar bort lite motstånd och försöker och varva ner men med pulsen uppe.
när man sen hoppar av cykeln så känns det som att man mer ska ramla av och slå ut en tand eller två i grannens cykel ;)
 
sen blev det att duscha och åka till jobbet. där börjar dagen bra. bussen va ca 20 min sen och hade absolut inte bråttom. jag börjar 09:30. 09:28 kom jag innan för dörren. jag hann typ i tid ;). sen har dagen gått bra vi har gått ingen om en massa bågar som vi har fått ut en lista på av synsam. gud jag kommeroch drömma om en massa olika nummer i natt. vissa bågar hittar man inte på lappen men vet att bågen borde stå med och andra bågar står på lappen men man hittar dom inte i butiken. ååå suck jag trodde att vi skulle bli galna ett tag. men ja dagen gick fort i alla fall.
 
sen blev det att åka hem. där blev även denna buss ca 20 sen. men det gjorde inte mig så mycket för den va i tid när den kom till tyresö. den att den stod och slirade på varg busshållplats och jag trodde att jag skulle få gå hem. ja det va det som gjorde att den blev sen. men det va varmt och skönt på bussen så jag tog det hela med mycket stort lugn och ro.
 
hemma sen har jag bara tvättat och tagit det lugnt. ja så lugnt man kan ta mellan tvättningen springa ner lägga i tvätten springa upp för att sen springa ner hämta tvätten springa upp med tvätten och sen avsluta med att hänga upp tvätten.. jag hatar och tvätta. det är ju bara såååå tråkigt.
 
men oj nu måste jag sova om jag ska få nån typ av sömn innan jag ska upp igen och jobba.
 
men ha det sååå bäst

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0