träningsvärk

annara så har den här veckan mest bestått ut av träningvärk. hade sån fruktansvärd träningvärk efter måndagens bodypump. det blev nog inte bättre av tisdagens cykling. haha och sen i onsdags så va det dax för dubbelpass först  SatsPowerStep och sen Grit. jag kände efter 10 min på powerstep att nej nu tror jag att det räcker för mig nu går jag nog hem och drar nått gammalt över mig. men jag krigade på. sen va det nytt programm på powern oxå så då va vi tillbaka där jag va från början ingen. alla skuttar åt höger och jag skuttar åt vänster. börjar med fel fot och hänger absolut inte med ;). men jag ger mig inte så lätt. för det är kul och det är de som är huvudsaken. haha sen om vi skulle ha publik så skulle dom dööö av skratt när dom ser hur jag skuttar åt fel håll och får i panik försöka och byta fot. 
 
jag är lixom inte så snabb i fötterna som man borde vara för att va en bra powerstepare. sen till griten så va jag helt död. träningväken skrek i varenda muskel. men det hindrade inte mig från att lägga på lite mer i benlåten ;) men det va bara 5 kilo till så det gick bra. ja den dagen ja, men dagen efter. jag trodde inte att jag skulle komma upp. jag har hittat muskler som jag inte trodde fanns. eller det är det dom kankse inte gör efter som man får så ont i dom. men det finns inga ord till denna värk. 
 
och då va det dax för mer tränng. NTC som klassen heter som jag går på på torsdagar. det började men att instruktören kom in med pepparkakor och glitter i håret. jag tror att vi alla tänkte att idag blir det nog inte lika jobbigt som det brukar va. men ack så fel vi hade. jag va helt död efter och träningvärken ska vi inte ens prata om. det va allt från utfall till plankan och hennes sitt/ligga på golvet övning och luta sig tillbaka. ja jag lovar det är sjukt tungt speciellt när man innan har gjort 10 upphopp och flåsar som en gnu som har blivit jagad av en jaguar. 
 
men vi kömpade oss igenom det och det är ju såå kul. jag va så trött innan men kände mig såå pigg under och efter. haha men när jag kom hem så somnade jag gott.
 
idag så har jag vart ledig vilket har vart super skönt. ja och som denna rubrik handlar om så hade jag träningvärk idag oxå. den bara byggs på och blir bara värre och värre samtidigt som den flyttas runt och byter plats. i morse så va jag i stallet och red ut i snön. sen åkte jag hem och fixade lite hemma för att sen åka till gymmet. blev att köra ett bodypump pass i haninge. skönt när det är nära. det gick jätte bra. förutom att det gör ont i benen i varenda benböj och utfall och armarna känns som spagetti. men det är bara och kämpa på.
 
sen blev det hem äta middag och nu kollar jag på gladiator. men orkar nog inte kolla på hela för den är så sjukt lång och jag är galet trött.
 
men ha det såå bäst

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0