trött

gud jag är så sjukt trött.. hur kan det komma sig att jag alltid känner mig så trött nu förtiden. i går va det en jobbande måndag. mindre kul men det är bara så det är. dagen rullade på bra. det hände någ inte så mycket roligt vad jag kan komma ihåg. det blev ingen träning för det hinner jag inte med när jag jobbar på måndagar. för efter jobbet så är det dax för att åka till stallet.
 
men idag så blev det träning. jag va uppe alldeles för tidigt. 05:30 ringde klockan och bussen gick 06:15. usch jag ryser bara att tänka på den tiden för att åka och träna. men japp det gjorde jag. men jag hade inte bokat nått pass bara för att cyklingen har ett uppehåll nu över julen. men efter så är den tillbaka :). men ja nu blev det att försöka och träna själv. jag gör inte det så ofta bara för att jag tycker att jag är så dålig på att pursha mig själva till att ta i lite till. för om någon annan säger hur länge man ska stå i planka eller vad man ska göra så är det mycket enklare och tvinga sig själv till det. än om jag själv försöker och bara känner hur jobbigt det är. men jag körde mest kondition på cross maskinen och lite cykel sen mina magövningar som vi gör på pumpen och på griten. tog hjälp av tiden på mobilen för att försöka och få en bättre träning att även om det är jobbigt så ska jag klara av några sekunder till :)
 
måste nog ändå säga att det gick bra. det va på nått sått skönt att va där så tidigt för det va inte så mycket folk. men det va några tappra människor som hade tagit sig till gymmet så det va kul att ma inte va het solo. 
i morgon blir det oxå träning innan jobbet för jag börjar inte fören vid  12:15. men däremot så jobbar jag till 20:00. mindre trevligt,
 
men nu ska jag ta och chilla lite innan jag ska gå och lägga mig.
 
ha det såå bäst

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0