Bodypump?

Idag så började jag inte fören vid 10:30 sovmorgon kan ju vissa tänka. Hinna träna innan jobbet tänker jag ;). Idag så inge klockan betydligt tidigare än vanligt. 04:50 slog alla larm igång och alla lampor tändes. Jag lyckades på nått mirakulöst sätt ta mig upp och ut igenom porten och sen till bussen. Åkte sen in till sats Hötorget för att köra ett bodypump pass. Jag går in scannar mitt kort och får ut min biljett. På min biljett stod det Bodypump?. Jag började i morgon dimman fundera på om det alltid står ett ? Efter passet. Eller om det är så att sats tänkte skoja till det lite för oss deltagare och i stället för pump köra ett sånt där helt omöjligt och super duper mega svårt och avancerat danspass. Där det krävs total kroppskontroll från händerna och ner till tårna. Det va på lite tippande steg som jag klev in i salen och såg till mig lättnad att folk plockade fram steplåda och viktplator. Drog en lättnader suck och började och plocka fram alla redskap. 

Passet gick kalas bra trots att det va sjukt obehagligt tidigt på morgonen. Och trots att det kändes som att vikterna vägde dubbelt så mycket än vad dom brukar göra. Det va helt enkelt bara att kriga på och göra som instruktören sa därframme. 

Efter passet blev det att springa intervaller på bandet. Körde som innan att jag började med att springa 15 min sen ökade jag på hastigheten och gjorde så att jag sprang 1 min vila i ca 30 sek och sen sprang jag 1 min och vilade sen 30 sek. Och så gjorde jag 10 gånger och jag kan säga att det va sjukt jobbigt och det va på ren vilja och att bandet rullade på som gjorde att jag lyckades springa hela minuten. Det blev inte bättre ju fler jag hade gjort ;). Kollade i en vila vilken puls jag hade och hade då en puls på 185 så ja jag fick jobba i morse i alla fall ;). Sen blev det att springa en 10 min som ner varvning och sen gick jag i 10 min innan jag gick och stretchade och sen duschade och åkte till jobbet för att äta frukost nr.2. 

Sen idag har jag haft mycket terapi arbeten att sköta. Bågar som ska upp på rean och allt sånt. Har kollat på listor som synsam har skickat ut och så är det bara att börja nånstans och sen gå igenom allt. Lägga alla bågar i olika lådor och sen klistra på nya priser och sen ska det upp igen. Terapi terapi. Men dagen gick fort i alla fall. Sen kom min kära mor på besök oxå. Så trevligt så. Vi satt och fikade en stund innan hon åkte hem. 

För mig och Bertil blev det att jobba till kl:20:00. Tiden gick faxist riktigt fort. Jag hade köpt en tidning som jag satt och läste i. Men vi hade lite kunder som kom in. Men mellan 19:00-20:00. Va det helt dött. Men nu är jag hemma har ätit och ja det blir inte så mycket mer idag än att packa träningsväskan och sen sova. 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0