Favorit i repris

Idag har jag fortsatt min testning av nya pass på sats. Så ja idag blev det att gå på ett nytt pass. Ja inte på sats utom ett nytt pass för mig. Det blev ett pass som heter SatsEnergy. Det är ett cardio pass med mycket puls och svett. Det va som ett Grit cardio pass men lite lugnare lite mer puls upp och puls ner. Inte som cardion som bara bar puls upp. Men det höll på i 1 timme så det blev ett ordentligt puls höjande pass. Det va ett mycket roligt pass tyckte jag. Det passade mig bra. Jag tycker ju om att få upp pulsen och jobba bara med kroppsvikten som redskap. Det är kul att jag kan gå på olika pass och känna mig stark och att jag kan ta i och ge gärnet. Och inte bara känna mig absolut sämst. Haha det gör jag mer när det kommer till balanse passen som är min svaga sida. 

Innan det hör passet så hade jag kört ett Grit plyo oxå. Hehe det va ett bra tag sena om jag gick på det passet. Det har vart nya program varje gång som jag har gått på det. Och lika så idag. Men jag kom snabbt in i det och det är bara att hoppa och studsa på. Det blev mycket puls och flås. Härligt. 

Sen efter all träning så åkte jag till Tyresö för att in på synsam och hämta en sak som jag ska ha med mig på söndag. Sen åkte jag hem och ni va jag sååå hungrig att jag trodde att jag skulle döööö. Så blev att kasta sig in i duschen och sen sätta fullt ös medvetslös med att göra mat. Innan jag gick lös på hela kylen+inredningen ;). 

Middagen blev en stor favorit i repris. Nämligen lax gjord i ung. Till det hade jag en massa olika grönsaker och så klart min älskade casewnöttskräm. Mums. 

Nu blir det tv och sen sova. 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0