Foam roll

Jag har letat och letat och nu hittat det jag söker. Det svåra va inte att hitta utom att hitta en Foam roller till ett bra pris. Som inte gör ett gigantiskt stort hål i min ganska så tomma plånbok. Men nu så hittad jag en till ett bra pris + att det va rea så då känar man ju nästan pengar ;). Vad ska man då ha denna rulle till. Jo man ska så klart rulla sina stela och ömma muskler över den. Och jag lovar det gör ont. Jag brukar ju försöka och gå på sånna trigger point pass då man rullar över sånna rullar och det är lixom skönont. Men jag brukar försöka och rulla lite när jag är på gymmet antingen innan eller efter passet. Men om jag nu har en hemma så kan jag rulla hemma och kanske då rulla lite mer. 

Så vill man rulla lite på nån öm muskel eller två är det bara att komma hem till mig och öva på grimaserna så fort denna rulla ha kommit hem till mig. 

Förutom att klicka hem en rulle som mer ser ut som ett gigantiskt tuggben för dinosaurier. Så har jag över gått på ett Grit strength pass och ett bodybalance pass i Haninge. Det va en bra kombination tyckte jag. Först få upp puls, flås och svettattacker.  Kroppen får slita och ta i för att sen få ner pulsen och balansera ihop kroppen igen =)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0