Frukost/lunch

Sitter just nu och äter frukost nr.2 eller kanske lunch eller frukost/lunch man även kan kalla för brunch. Jag har på morgonen vart sådär överhurtig och va nere på sats Haninge redan inna nio för att 09:15 köra ett Cross training pass. Det va ett sjukt roligt och jobbigt pass. Sekunderna som vi va på varje station bara minskade efter varje varv och det betyder att vi skulle bara jobba snabbare och snabbare. Men det är ju det som är meningen och det är det som är roligt :). Det va mycket varierande övningar för hela kroppen.  Och ja jag hade träningsvärk lite här och där efter gårdagens träning =). 

Efter passet så blev det att gå en 5 min på bandet och sen sprang jag 4 km på 20 min. Det som är roligt med att köra på bandet är att man kan bestämma redan från börjat att okej nu ska jag springa 1km på 5 min och så ställer man bara in det och springer på. Det tråkiga med att springa på bandet är ju att det är ju sååå extremt uttråkande, ensidigt och det händer ju ingenting mer än att det är flåsigt och jobbigt. Man kommer ingenstans man står bara och trampar på samma ställe. 

Men när det va klart så gick jag en 5 min och sen gick jag hem. Nu sitter jag då här och äter min gröt. Men jag har börjat och experimentera lite. Jag har hoppat över bananen och kör med blåbär i stället. Men jag häller i dom redan från början så att gröten så en mer lila färg. Det ser ju allt annat än gott ut men jag lovar det blev super duper gott =) sen till min gröt blir det kaffe med mandel mjölk. 

Men jag ska snart ta och sätta lite fart och göra mig i ordning. Duschningen är ju såklart redan gjord. Men jag ska sminka mig och lite sånt. Det ska bli mycket roligt och trevligt att gå på teater och sen gå ut och äta god mat =)

Min gröt under tillagning 
Lite längre in i tillagningen. Nu ser man att gröten börjar bli mer lila
Gröten är klar. Ja jag vet det ser mer ut som nått man kan se på gatan en fredags/lördags kväll efter nån som har druckit lite för mycket rödvin ;)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0