Hungrig

Gud jag va bara såå sjukt hungrig när jag kom hem idag. Så det blev att kasta sig in i duschen och sen slänga sin in i kylen och äta upp typ allt jag kunde se där inne ;). Nu är jag mätt och belåten =)

Men varför denna hunger då. Ja kan ju bero på att jag har tränat en del idag. Jag började med att köra ett Grit cardio pass och idag va det den nya releasen. Sjukt rolig sjukt jobbig. Svetten och mjölksyran sprutade och pulsen skenade. Det va en mycket tabata inspirerad releas där man jobbar med tid och anlat repa per sett och inte efter rytm eller musik. Utom det va bara och köra på. Så skulle man skriva upp på ett papper hur många man hade hunnit med under den tiden. Så att man kan spara och mäta sina resultat om man förhoppningsvis blir bättre och inte sämre. Så när passet va klart har jag gjort över 80 st burpees inna kl 07:30 på morgonen. 

Sen åkte jag till jobbet och krigade på. Det va sådär tråkigt jullugnt. Nu kommer vi ha en period när det kommer och va sådär tråkigt lugnt. För nu ligger fokus på julklappar och inte på glasögon. Men till det nya året brukar det bli nya tag och nya glasögon =). 

Sen efter jobbet åkte jag till sats Haninge för att köra ett bodybalance pass kl 20:00. Men jag jobbade till 18:00 och hade mer än en timme tills passet började. Så jag körde lite på gymmet inna. Började med att värma upp och springa en 10 min på bandet. Innan jag gick på alla benmaskiner och övningar jag kunde komma på ;). Det blev ett bra och riktigt jobbigt ben styrke pass. Jag känner även där att jag har blivit starkare från det att jag började. Så det är kul. Nu kör ju inte jag så ofta på gymmets maskiner utom hänger ju mer inne i salen på passen. Så det är kul när jag väl är där och ska nog försöka och hänga där lite oftare. 

Men snart blir det sängen är sååå sjukt trött. 

Men här kommer i alla fall ett smakprov på våra skyltning. 
Det är julklappstips på Ray-Bans färgade solglasögon
Röda glasögon som julgrans kulor i våran gran
Pepparkaks glasögon 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0