Hur tänkte jag nu???

Ibland när jag packar ner mina träningskläder. Så har jag haft en plan. Typ svart matchar till svart. Eller rosa linne till svarta byxor. Idag när jag packade upp mina träningskläder. Så kändes det som att jag inte hade haft nån plan alls. Lite som att jag blundade krafsade runt lite och plockade upp det jag fick tag på. Haha och då får man väl va glad över att jag fick ett par byxor, ett linne och en sport bh. Och inte typ två linnen inga byxor och en strumpa. 

Men hur jag tänkte när jag valde dessa kläder ja det vet jag inte men jag såg idag ut som en otroligt färgglad hippi från flower power tiden det va minst lila byxor, lila/rosa linne en annan rosa färg på sport bh-n och en tredje rosa/lila färg på skorna. Jag riktigt skrek jag älskar rosa och lila som en 4-årig flicka när jag såg min egen spegelbild när jag klev in i salen. 

Träningen gick mycket bra och det va precis så jobbigt som det ska vara. Men nu blir det att fixa det sista inför i morgon. Jag ska ju börja med att jobba och sen åka ner till Ösmo för att fira jul därnere :)





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0