Kalas

Idag så började jag dagen med att åka till sats Medis direkt på morgon för att hinna träna innan jag skulle vidare. Så det blev att springa först en 5 km på 25 min på bandet och sen köra ett Grit strength pass. Men när jag gick ner till salen så hör jag bara ett nej men hej Anna jag känner igen rösten och kollar upp. Där sitter Elin som är instruktör. Nej men hej vilken överraskning =). Hon skulle oxå köra Grit passet tillsammans med sin vapendragare Helena. Så det va jätte kul att prata lite med henne och får köra bakom världens starkaste instruktör =). Jag tror att det gjorde att jag tog i lite extra när jag såg att det va jobbigt även för henne. Det va sjukt jobbigt och sjukt tungt, mjölksyran brann i alla muskler och svetten sprutade. En härlig start på dagen helt enkelt ;). 

Sen drog jag hem och likt blixten så duschade jag, åt, sminkade mig och gjorde mig i ordning. Tog tåget till vh och där hämtade mamma och pappa upp mig. Så åkte vi till Pia och Tobbe för att fira lilla mea som fyller 1-år. Oj vad stor hon har blivit. Hon va så sött så sött. Det va även trevligt att träffa släkten och familjen. Det blev tårta och en massa olika kakor och sen efter det så blev det middag. Pia hade gjort pulled pork som hade stått inne sen 09:30. Till det serverades det sallad och bröd. Man skulle typ äta det som en hamburgare. Men jag hoppade över brödet för jag är inte så förtjust i bröd tycker bara att jag blir så uppblåst och jobbigt tung mätt. Så jag åt bara pulled pork och sallad. Med oj vad gott det va. Verkligen super gott. Om jag hade tid och ork så skulle jag nog vilja göra en egen variant av det där. Men det känns som att man måste göra nån typ av stor kock när man ska göra det. Haha och ja vi är ju inte så många här hemma ;). 

Men efter mat och mycket prat och skratt så blev det att åka hem. 
Nu är jag hemma och ska kolla lite på tv innan det blir sängen. Nästa vecka är värsta monster veckan för mig. Jag jobbar till 19 på både tisdag och onsdag och på torsdag så jobbar jag till 20. Sen jobbar jag på fredag men då bara till 18 och sen på lördag till 18. Sen är det bara måndag och julafton som jag ska jobba. Men sen är jag ledig i några dagar och det ska bli såååå skönt =) 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0