Kallt

Igår va det jävligt kallt när jag åkte ner till stallet. När jag hade skrapat klart på både in och ut sidan och kunde hoppa in i bilen och köra iväg. Ja då stod termometern i bilen på -6 grader. Men ju närmare jag kom stallet och Ösmo desto kallar blev det när jag vän kom ner till Ösmo så stod den på -10. Jag tänkte att nej då kallt kan det ju bara inte vara. Hoppade ut ur bilen och jo det va precis så kallt. Det blev att klä på sig allt. Jag hade ett par strumpor ett par ridstrumpor och sen raggsockor på det. Men jag frös i alla fall i te om fötterna. Men det va med våld som jag fick på chapsen ;). 

På min lektion fick jag rida El Passo idag igen. Men igår hade jag högre kvar än jag hade förra gången. Då hade jag bara som krav att jag inte skulle ställa mig i ett hörn och börja gråta. Igår hade jag mycket högre krav och då kändes det som att det gick sämre men det gick nog lika som det gjorde förra gången. För han kändes stundtals riktigt fin och stundtals mindre fin. Men i det stora så kändes det bra :).

Men när jag borstade av honom efter ridningen så försökte han och bita mig. Och det va helt klart fel person att försöka och bita. Man ska inte bråka med en hungrig Carlsson ;). Jag kan ju säga som så att han försökte inte och bita mig nått mer och stod som ett ljus resten ut av borstningen. 

Idag så började jag morgonen sådär alldeles på tok för tidigt med att köra ett cykel pass på 45 min på sats Medis. Det gick kalas bra. Jag jobbade på bra och fick upp både puls, svett attackerna och mjölksyran bra. Ett härligt morgon pass helt enkelt. Efter passet körde jag lite olika mag och core övningar innan jag gick och duschade. 

Sen blev det att åka till jobbet och kriga. Dagen fick fort jag höll på med lite olika projekt spm att fortsätta med min skyltning som är ett evighets projekt. Det tar verkligen aldrig slut. Idag har jag fått upp julgranen med alla våra röda glasögon. Den fick ju oxå såklart ljus och glitter :). Jag ska även ta kort på mina pepparkaks glasögon oxå. För även om jag blev sjukt missnöjd med dom så tyckte i alla fall alla på jobbet att dom va jätte fina. Så det känns ju bra i alla fall =)

Så ja bild på dom kommer inom kort.  

I morgon blir det Grit cardio på morgonen och sen på kvällen bodybalance =). 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0