Ledig fredag

Idag har jag haft en sånär härligt ledig fredag och det har verkligen vart så skönt att bara få vara lite ledig. Jag va ju då i och för sig ändå upp sådär sinessjukt tidigt för att åka in till sats Odenplan och köra ett Grit strength pass direkt på morgonen. Och för en som har ett litet hum om hur och när jag tränar tänker kanske att men brukar du inte köra det passet när du jobbar. Och svaret på sen frågan är ja det brukar jag. Så varför gå upp sådär obehagligt tidigt även en dag då jag är ledig. Jo det är för att jag ville komma upp ordentligt på morgonen. För att hinna med det som jag skulle göra. Sen så brukar jag köra ett Grit pass på fredagar och hade bokat in mig på lite olika pass senare på eftermiddagen. Så därför körde jag detta pass även när jag va ledig. 

Det va faktist riktigt skönt att komma hem kl:09:00 äta frukost nr.2 och känna att man redan hade gjort lite nytta på morgonen och nu har hela dagen på sig. 

Men jag hade du lite projekt som jag skulle göra. Jag skulle nämligen baka pepparkakor och inte vilka pepparkakor som helst. Nej jag skulle baka pepparkaks glasögon. Jag fick ju börja med att inse att jag måste nog rensa lite i köket för att få plats med pepparkaksbak. Sen fick jag gå ner till Ica och köpa både bakplåtspapper och en kavel. Sen fick jag googla på vilken temperatur och hur länge dom där pepparkakorna ska va inne i ugnen. Sen va det bara att sätta fart. Jag hade då stora idéer och visioner om hur jag ville att dessa glasögon skulle se ut. Jag såg dom i mitt huvud och dom skulle bli så sjukt jävla snygga. Resultatet än så länge är så långt från det som jag hade i mitt huvud som det bara kan vara. Dom blev inte alls så snygga som jag hade hoppats på. Hade jag inte mått så dåligt av all pepparkaksdeg och nonstop som jag hade stoppat i mig så hade jag i ren frustration slagit sönder glasögonen och sen ätit upp dom. 

Nu ligger dom i vila och mörar till sig lite. Haha kanske kan det komma nån pepparkaksglasögonfe unden natten och rädda dessa förskräckliga glasögon. 

Men jag fick lämna min frustration och ta ut den på gymmet i stället. Jag hade bokat in mig på två nya pass på sats Hötorget. Dom hade en dag då dom hade sjukt mycket nya pass som ska komma till nästa år som man idag fick möjlighet att prova på :). Jag började med att gå på Runners Strength By Urban Tribes. Det är ett pass med en massa övningar som har fokus på löpning och på att bli en bättre och starkare löpare. Det va både en massa konditions övningar. Med både höga knän, spark-i-baken och nån sjukt jobbig övning där man skulle ha benen sjukt brett isär och stå och skutta typ som en rugby spelare. Det va sjukt jobbigt och haha man insåg att oj vad mycket det finns som dallrar på dom där låren när man stod där och skuttade. Haha det va hela havet stormar bland valkarna och fettet på låren ;). Sen va det oxå en massa bra styrke övningar för både rumpa, ben, lår, core och balanse. Det ett sjukt bra och roligt pass med både tuffa och utmanade övningar. Man behöver absolut inte va nån löpfantast för att gå på detta pass. Utom det passar den som vill jobba både på konditionen och styrkan =) wips sa det bara så hade en timme redan gått och passet va slut. Det va ett sånt roligt pass att man nästan inte tänkte på att man tränade. Precis som det ska va. 

Sen blev det att vila upp sig en ca 30 min innan det va dax för nästa pass som hette Speed 'n' Sports. Det ett pass med fokus på kondition, spänst och koordination. Det sista va nog det som va absolut svårast ;). Haha speciellt med tanke på att jag är född med två vänsterfötter. Efter uppvärmningen så kom då själva redskapen fram. Det va som en upp poppad variant av hoppahage. Det va en en stege som man la på marken och så skulle man göra en massa olika övningar. Det va allt från att springa med höga knän till att ta hoppas hoppas steg mellan dom olika rutorna. Sen kunde det även va övningar när man skulle ner och på alla fyra både framlänges och baklänges och såklart grodhopp. Det va ett otroligt roligt pass. Det va lite samma sak här att det va så kul att man inte ens tänkte på att man tränade. 

Men nu är jag hemma. Och har ätit middag. Ute snöar det och jag känner bara att det är så skönt att jag inte behöver vara ute nått er idag. Men i morgon blir det först träning och sen ska jag faktist gå på teater med min familj och sen ska vi äta middag. Åå det ska bli såå mysigt =). 

Hittade en bild på hur själva redskapet som vi använde såg ut. Kanske inte ser så jobbigt ut men jag kan lova att det kom både en och två svettdroppar i både min och allas pannor ;). 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0