Matkoma

Okej jag befinner mig just nu i matkoma. Om det är nån som undrar vad det betyder. Så är det de som man får efter att man har ätit nått sjukt gott =). Dagens otroligt goda middag va som ett fyrverkeri för mina smaklökar i munnen. Det jag åt va lax med soya yoghurt på. Sallad som bestod ut av bladspenat, paprika, tomat, rödlök, halloumi, avokado, haricots verts och sen pressat en halv citron över. Sen hade jag min sjukt goda egen hemma gjorda cashewnöttskräm. Som när man väl har satt tänderna i och smaklökarna har fått känningar av den är helt omöjlig att sluta äta. Jag måste typ ta bort den fån bordet och ställa in den i ett dammigt hörn för att inte äta upp allt på en och samma gång ;). 

Men förutom att njuta av min middag så har jag vart och träna på sats Älvsjö. Det blev att köra ett rykande och tungt bodypump. Elin som är instruktör utmanade oss och latmasken som lätt kan drabba en att lägga på nått kilo extra på en eller två låtar. Jag körde extra på första ben låten så i stället för att ha 11 kilo på varje sida så hade jag 12,5. Kan låta som en fis i rymden. Man ha den vikten och gör benböj i ca 6 min och dom där kilorna känns som ton och benen skakar som asplöv. Sen körde jag extra på bröstlåten och på axellåten =). Det blev ett bra och jobbigt pass. Men även ett sorgligt pass för idag va det sista gången som Elin skulle köra det här passet på lördagar på sats Älvsjö. För hon ska va ledig nästa termin ja i alla fall på lördagar. Men hon har ju sjukt mycket andra pass så om jag vill träna med henne får jag ta mig till ett annat pass :). 

Efter pumpen drog jag ner till stallet. Mockade, fixade och red. Kollade lite snabbt på luciashowen innan jag åkte hem. Tanken va att jag skulle ge mig ut och springa en runda när jag kom hem. Men där tog latmasken och vädretsmakter över. För jag va både sjukt trött och det va sjukt äckligt väder ute. Så nej blev att kurrande mig i soffan i stället =)

Min middag =) 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0