Möter mig

Haha detta är vad som möter mig när jag kliver in igenom porten. Jag undrar om det är nån som tycker att vi börjar och bli lite för runda om magen i vår trappuppgång ;)


Men igår va jag i stallet och red sista gången för den här terminen. Gud vad det har gått fort. Jag tyckte inte att det va länge sen som vi började. Men ja det va ju uppenbarligen en termin sen. Man efter som det va sista gången så fick vi välja hästar. Jag är inte så kräsen utom brukar låta dom andra välja först och så tar jag sen den som blir över. Igår fick jag rida neo. Det gick riktigt bra så det kändes kul. Han kändes mjuk och fin. Vi red mycket övergångar. Vilket man aldrig kan rida för mycket av. En bra övningar för honom. Men oj så lerig han va. Leran satt som berg när jag spolade. Så blev att till piggborsten och spola samtidigt. Men det resulterar ju såklart i att man själv blir helt blöt och att det rinner blötlera längst med armen. Inte mysigt... Så ja en något redare häst och en smutsig ryttare kom in i tältet ;). 

Sen idag så provade jag på ett för mig nytt pass nämligen performance strength. Det är ett pass som en pt har tagit fram och det här passet är fokus på styrka. Det va ett roligt och jobbigt pass. Men delade upp sig två och två. Och gjorde tre olika övningar så många set som möjligt på en visa tid. Efter det så hade jag tid över och körde lite intervaller på löpbandet. Då gjorde jag så att jag sprang i 15 min sen ökade jag på tempot och sprang 1 min vilade 30 sek. Så körde jag så i 10 min. Jag höll på att döööö. Det va riktigt jobbigt emot slutet. Sen så sprang jag lugnt i 10 min och gick sen i 5 min inna jag gick och duschade. 

På jobbet idag har det vart sådär tråkigt jul lugnt. Vi kommer ju att ha det så ett tag nu. Men efter jul brukar det sparka igår igen. Så det ser vi fram emot =)

Men i morgon blir det mer träning och mer jobb =)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0