Smärta

Jag i morse när klockan ringde sådär obehagligt tidigt 05:15. Ja då va det nästan så att den där latmasken vann och tog över. Ni vet han som inte bara säger utom skriker rakt ut i ens öra att stanna här hos mig i sängen. Du är helt jävla dum i huvudet som försöker och tvinga dig upp såhär tidigt för att åka och träna. Men han fick inte vinna inte idag inte.  På nått mirakulöst vis så tog jag mig upp och ut ur lägenheten och till bussen. Blev att köra ett Grit strength pass på sats Odenplan. Jag va trött och ganska så otaggad när jag kom in. Det blev att ta vikt för vikt och sen bygga ihop dom till en stång med vikter på den platsa som jag hade valt. Men när passetkörde igång och flåset kom som en chock för kroppen ja då va det bara att köra på. 

Det va precis lika gris jobbigt som det brukar vara. Helt sjukt att jag utsätter mig själv för det här vecka efter vecka. Men samtidigt så va jag varför. Jo för att jag älskar det och för att jag märker sån enormt stor skillnad från när jag började träna. Då kunde jag inte ens göra en armhävning på tå nu kan jag göra flera än vad jag någonsin kunnat drömma om och fler ska det bli =) löv it. 

Men som rubriken avslöjar så har jag lite smärta oxå och mej det är inte nån form av träningsvärk (även om jag har det oxå). Nej utom jag har ont i fingret. Jag inte bara skar mig i fingret. Utom jag typ högg mig i fingret. Jag skulle äta avokado och ta bort kärnan. Gjorde som jag alltid gör och nej då gick inte allt bort. Så skulle jag bara sticka kniven i kärnan och bända bort det sista. Vad händer. Jo jag måste ha slutit till så kniven gick rakt igenom avokadon och in i mitt finger. Jag hade typ kniv, avokado och sen fingret. Det va smärta med stort S. Jag fick typ börja med att sätta mig ner en stund och bara andas med fingret inlindat med papper. Det blödde inte så mycket utom gjorde bara jävligt ont. Så när jag hade samlat mig gick jag ut till butiken och hämtade förbandslådan. Lyckades hitta det sista plåstret och tejpade om mitt stackars finger. Nu gjorde det jävligt ont. 

Det är så sjukt att det kan göra ont i hela armen när man "bara" har huggit sig i fingret. Men jag lever och fingret sitter kvar ;). 

Nu blir det bara chill innan jag ska sova och sen upp och jobba i morgon. Eller det blir det drinkkväll hos kära Elin ååååå jag längtar =). 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0