Söndag

Idag har jag haft en sån där söndag då jag har haft fullt upp. Jag började dagen lite för tidigt för att klassas som en god morgon ( som är efter kl:10:00) så ja när klockan ringde 05:45 va det bara morgon. Det va en ganska så kall morgon oxå. Men jag hade pälsat på mig som att jag skulle ut i det kalla vinterkriget. 

Frukost åt jag på tåget ner till Ösmo. Där nere blev det att mocka och fixa det jag skulle göra och sen åka hem. Blev att äta lite snabbt byta om till spring kläder och sen va det bara att ge sig ut och springa. Det blåste ganska så mycket och va lite ruggigt. Men när man kommer in i skogen så blir det lite mer lä och sen glömmer man bort blåsten när flåset tar över. Det va mycket folk som va ute och gick på skogsvägarna i skogen. Både med och utan hundar och stavar. Sprang om en joggare annars va det bara promenixare som va ute och gick. Härligt att se att folk inte bara är hemma och ugglar utom är ute och går lite oxå i det ljuset inna det blir mörkt som i en liksäck igen. 

Rundan kändes bra. Eller den första biten på asfalt och med en super seg uppförsbacke kändes allt annat än bra. Den kändes seg och tung. Men när kom in i skogen så kändes det såå mycket bättre. Benen kändes pigga och fräscha. Haha ja lite lätt träningsvärk från gårdagens mil runda det har jag. Men det har ju aldrig stoppat mig förut. 

Efter min runda i skogen blev det att hoppa in i duschen, gå ner till Ica, hem äta igen och städa och fixa lite här hemma. Jag har börjat med att julpyntar här hemma. Bytt gardiner upp med ljusstakarna och stjärnorna. Fram med tomtar och troll. Det är lika bra att det kommer upp så att det kommer upp nån gång innan det ska ner igen ;). 

Sen blev det att gå ner till sats Haninge för att köra ett Cross training pass. Det va som vanligt ca 10-15 min rörlighets övningar med bara stång. Och att det kan bli så tungt med bara stång det är helt sjukt. Sen började vi med det jobbiga och det blev precis så jobbigt som det brukar vara. Han kör med mycket tabata intervaller. Pulsen ska upp, mjölksyran ska brinna och svetten ska spruta. Det va precis vad det gjorde oxå. Vi avslutade med att köra sådär obehagligt mycket burpees. 

Men ja nu är jag hemma har gjort lunch lådor till nästa vecka och ätit middag. Nu blir det att ta det lugnt chilla lite i soffan och sen sova. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0