Träningsvärk

I morse när jag vaknad så kändes allt frid och fröjd. Ja ända tills jag skulle vända mig om och stänga av alarmet. Då kände jag smärtan av träningsvärk i princip hela vänster ben. Sen lyckas jag ta mig runt och ur sängen satte ner fötterna och skulle resa på mig. Det va smärtan av träningsvärk från hades mörkaste hel som hade träffat mig. Jag hade inte bara ont i benet utom det gjorde även ont under fötterna. Det tror jag kommer både ifrån gårdagens löprunda och ifrån gårdagens bodybalance pass. Den nya releasen så är det en låt med mycket stå på tå övningar. Jag måste helt enkelt ha hittat muskler under fötterna som alldeles för länge har legat i dvala och som igår blev väckta till liv igen. Det där målet med att klara av att springa 2 mil känns just nu väldigt långt bort. 

Sen att jag har ont i vänster ben ja det är från löpningen igår. Men ja det gick inte fort idag när jag gick till bussen (för att ja jag vet nu kommer ni att tycka att jag är helt jävla galen) åka till sats Medis för ärets sista träningspass. Men i morgon ska det bli en välbehövlig vilodag. Min kropp kan nog behöva en sån dag efter ganska så mycket träning. Så det ska blir skönt. Men samtidigt kanske lite tråkigt. Men det är nog bäst så. För jag ska ju trots allt va uppe minst till tolvslaget ;). 

Men jag ska lite smått göra mig i ordning och packa ner allt som jag ska ha med mig förbereda middagen och sen äta i lugn och ro för att sen åka ner till nynäs och till Sara. Jag har dammat av min gamla glitter klänning ;). Så snart kommer i alla fall mitt yttre va redo för att fira nyår. Jag ska bara tagga till mitt inte oxå ;). 

Och det här med att om jag har några nyårslöfte.  Så är svaret nej. Träningen har jag redan kommit i gång med och älskar. Löpning håller jag redan på med. Att aldrig mer ljuga är ett löfte som är lika omöjligt som att sluta äta choklad. En vit lögn då och då kan göra mycket saker till den bättre. Dom som jobbar i butik vet vad jag menar ;).  Att aldrig mer äta sötsaker som godis, choklad och alla dessa gudomligt goda efterrätter är livet alldeles för kort för att avstå från det helt. Nej jag ska bara leva livet vidare så som jag gör och så som jag vill göra. Jag ska göra saker som är bra för mig och som gör mig gott, som jag älskar, som jag tycker om att göra och som gör mig lycklig. 

Det tycker jag att alla ska ha som nyårslöfte. Gör saker som gör dig själv gott. Älska dig själv, älska livet och älska din kropp. Det behöver inte vara några stora saker. Det är du själv som avgör vad som gör just dig gott och vad just du tycker om och vad som gör just dig lycklig och vad just din kropp behöver. 







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0