Världshistorien

Världshistorien ändras ja ni ser rätt Carlsson äter bröd/mackor till middag. Men det är inget sådär bröd som är bakat med kärlek, mängder med snabba och tomma kalorier och som är lika ljust som en fjortis hår. Nej det här är ett sånt där bröd som enligt mig va horribelt ofattbart dyrt. Med så många solrosfrön och hela korn att det där fågelmatsbordet bara kan slänga sig i väggen. Det är typ liks hårt som den gången jag skulle göra eget bröd och råkade nog ha dom inne i ugnen en aningens för länge. Så att dom där stackars bröden kom ut stenhårda och kol svarta. 

Lite så kan man tänka sig att detta bröd ser ut;). Men oj det va sjukt gott. Tur va väl det med tanke på det horribelt höga priset. Som pålägg blev det löskokt ägg. Mums säger jag bara =)

Men förutom att äta mackor så har jag ju såklart tränat oxå ;). Jag började dagen men att köra ett sjukt gris jobbigt och svettigt Grit cardio. Men när jag kom till sats så va det fullt med folk utanför. Vilket är lite märkligt med tanke på att dom brukar öppna vid 06:00. Jag börjar och tänka att jaha dom kanske har gått över till nått typ av julöppetider och öppnar senare. Men nej det hade dom inte gjort för det stod inget om det på dörren + att nu är kl:06:35. Och vårt pass börjar kl:07:00. Nej det visar sig att han som ska öppna har försovit sig men att han är på g. Han skulle komma om ca 10 min. Han kom springandes vid 06:45 och kunde låsa upp så att vi kunde komma in :). Ingen är perfekt inte ens dom som jobbar på gym. 

Sen blev det att åka till jobbet och kriga. Det va mer och göra idag så det va kul. Jag har nu klarat av två av mina tre sena kvällar. Ja förutom på lördag som oxå blir senare än vanligt. I morgon ska jag och Bertil kriga hela vägen till kl:20:00. Jag är super taggad...not. 

Efter jobbet blev det att åka till sats Haninge och köra lite eget på gymmet. Det är julschema på sats just nu och då va det ingen bodybalance idag utom jag fick köra på gymmet istället. Blev ett bra och jobbigt pass där jag körde mycket ben och även armhävningar mellan två lådor och en drag övning med kettlebells och en sving övning med kettlebells. Sen körde jag lite marklyft och rodd med stång. Sen kände jag mig ganska så nöjd och trött så åkte hem. 

Nu är jag färdig äten och klar. Redo för sängen helt enkelt ;). 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0