ledig måndag

japp idag hade jag en sån här härlig ledig måndag men snart är det slut med dom:( jag kommer och sakna dom nått enormt. men det är inte så mycket och göra nått åt. det är bara och gilla lägt. men samtididgt så kommer det ju och bli skönt att alltid va ledig på söndagar. men det är ändå inte samma sak för på mina måndagar så brukar jag hinna med så mycket och det är ju helt perfekt. 
 
jag började min öediga måndag i stallet. mockade fixade och red ut. fast i omvänd ordning. sen efter stallet åkte jag raka vägen in till sats globen för att träna. körde ett bodypump pass. det är en ny instruktör för den här terminen och hon hade inte fått den nya cd skivan för bodypump än så hon körde en gammal. och om jag inte minns helt fel så va det den jag körde första gången som jag körde ett bodypump pass i sommar. och ja skillnaden är ju enorm. jag orkar ju sååå mycket mer. kunde göra fler armhävningar på tå än vad jag kunde göra första gången. och under maglåten så gick det oxå mycket bättre. det är en övning där man ska stå med händerna och tårna i. sen ska man ta knät emot motsatta armbåge så nära marken som möjligt och sen byta till nästa. den känns i magen. men det kändes ändå så mycket bättre än första gången jag kunde hålla en stark och rak linje och inte vaja som en gunghäst fram och tillbaka. så det va kul.
 
sen åkte jag hem höll på att somna på bussen sen hoppade ett halft dagis på så då va det ingen risk att jag somnade i alla fall ;). sen åt jag lite yoghurt med banan, sharon och dadlar. mums. taggade till och tog mig ut på en kort och försiktig jogging runda. känns så himmla bra och kul att jag kan springa lite försiktigt igen :) helt underbart. jag tog en kortare runda på 5km och haha ja det räckte och blev över. det va ju inte allt för mysigt väder eller.
 
nu blir det lite middag innan jag ska ner till stallet igen :)
 
men ha det sååå bäst
 
hittade denna bild på älskade hampus. snacka om livsnjutare =)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0