present

sats har ett stämpel system som går ut på att om man tränar minst 2 gånger i veckan i 12 veckor så får man en liten present. nu i lördags så va det dax för den här presenten. att träna 2 gånger i veckan va inget problem för mig för det gör jag redan. det svåra va att komma igår att ta med detta stämpel kort och komma igår att få stämlarna ifylda. haha det va många gånger som jag fick ta den sista stämpeln på söndagen ;). men ja nu har jag då kämpat med dessa stämplar sen v.16. nu va det dax för present och jag älskar presenter. jag valde en väska som jag kan ha mina träningskläder i. perfekt. tyvärr så fanns det inte rosa till tant utom fick ta den färgen som fanns men det gick oxå bra.
 
så ja i lördags började jag med att köra ett bodypump pass. som va precis lika svettigt och jobbigt som vanligt. sprang sen till tåget. hann typ precis med det. hoppar på tåget och sätter mig i lugn och ro. mitt emot mig sätter sig en kille och börjar äta ahlgrens bilar. nej han inte bara äter han smaskar jätte högt. och hans lutar ju aldrig och äta. jag har bara lust att skricka åt honom att han ska: Sluta smaska innan jag personligen kör ner hela jävla ahlgrens paketet ner i halsen på honom. men jag bet mig i tungan och höll den bitter f*ittan inom mig. jag försökte och ge honom onda ögat bakom mina solglasögon. 
 
sen när jag kom hem blev det tat äta lunch lite fort och sen åka ner till stallet. mocka, fixa och rida ut. träffade lisa pratade lite med henne och åkte sen vidare hem till mina föräldrar. pratade lite med dom. duschade och gjorde mig i ordning. åkte sen tillbaka till stallet och plockade in hästarna. haha åkte sen vidare till madde. som bor i stora vika. som inte direkt är så stort ;). det finns typ tre vägar som man kan köra in på jag körde in på alla haha och den rätta tog jag sist. jag blev gud på att vända där ett tag. där va sara redan på plats. vi åt mat, åt jordgubbar, kollade på film och pratade massor. sen körde jag sara hem och så körde jag själv hem och somnade direk. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0