Bakelse

Ja idag har vi tydligen en sån här flaggdag det är Gustav Adolfs dagen och det betyder tydligen att man ska äta en sån där Napoleon bakelse. Fråga mig inte hur dom ser ut. Men japp det hade Sofia och Bertil spanat in på jobbet redan igår. Och ja försökte redan igår att nej det ska vi inte ha. Jo sa dom och jag envisades med att nej det ska vi inte ha. Haha då sa dom att ja men vi kan ju köpa en morot till dig. 
 
 
Så kom då denna dag. Denna Napoleon bakelsedag. Både Bertil, Sofia och Eva tyckte att vi skulle köpa en bakelse eller nått gått till fikat bara för att oktober månad har vart eb mycket bra månad för oss. Haha NEJ sa jag vi ska inte ha några bakelser. Jo sa dom i kör och sa att men vi kan ju köpa en morot till dig som du kan sitta och knappar på. Så när Bertil gick och skulle handla så frågade han vad jag ville ha. Men jag sa att jag inte ville ha nått. Han försökte övertala mig att jag vist skulle ha nått. Men jag sa att nej jag vill inte ha nått. 
 
Det är lite blandade känslor om varför jag inte vill ha nån bakelse. För det första så är jag inte över förtjust i bakelser. Och sen så har det vart lite för mycket gott på sistone. Lovisa hade med sig en äppelpaj som va helt gudomligt god i fredag och jag tog både en och två portioner. Men så känner jag oxå att jag får bara sån ångest över att äta en massa onyttiga saker och det är så jobbigt så då känns det bättre att avstå. Då känner jag mig duktig och stark. Inte onyttiga och svag. Sen tycket jag oxå att jag tränar så pass mycket som jag ändå gör. Och då känner jag att om jag ska hålla på och äta en massa onyttigheter och bakelser hela tiden så kan jag lika gärna skita i att träna och äta typ chips till frukost i stället. Sen är det ju så att om jag ska och träna efter jobbet som jag då skulle göra idag så brukar jag äta mellis som består ut av kvarg och hallon. Och om jag då ska äta bakelse så kan jag ju inte äta kvargen och hallonen oxå. Så då går mitt blodsocker upp och ner. Och jag kan säga att ner går det speciellt när jag kommer till gymmet och ska ge gärnet. Då ligger blodsockret på minus men kalorimängden är på stort plus. Jag får inte ut det jag vill av passet och träningen. Jag känner mig både hungrig och yr. Och då kan jag inte ta i som jag vill och brukar. Bara för att jag skulle äta den där bakelsen eller tårtbiten eller vad det nu kan vara. Nej då känna det bättre att hoppa över den för den här gången. Äta min kvarg med hallon. Slippa ångesten och kunna prestera bra på gymmet =). 
 
Men det gör ju oxå att dom på jobbet tycker att jag är ju bara såååå tråkig. Och måste du alltid va sådär nyttig hela tiden. Och du måste ju kunna unna dig nått gott ibland. Du som ändå tränar så mycket. Säg inte att du ska gå och bli en sån där levnads människa. 
 
Haha av en händelse så pratar dom om övervikt just nu på TV4 nyheterna. Övervikten har ökat sen 80-talet svensken har gått upp igenomsnitt 5 kilo på 20 år. Haha ja det är dom där bakelsernas fel ;). 
 
Ja förutom att vara en sån där tråkig människa så har jag tränat =). Började morgonen med Grit Cardio och avslutade dagen med Grit Strength. Härligt svettigt mjölksyra jobbigt. I lööööv it 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0