bitter nej vadå???

haha ja dom rubriken talar om så har jag idag vart en sån där typisk bitter f*tta ;). haha och det va inte i måndags som man kan tro. nej utom min måndag gick ändå rätt smärtfritt. det va okej väder ända tills det började och regna. det va bara att kriga på på jobbet och sen åka ner till stallet. där nere fick jag rida på smokey. åå det va såå skönt att rida en häst som gjorde det man bad om och inte bara stretade emot. så jag va mycket nöjd när passet va klart :) jag tycker att han är en trevlig kossa mu att rida på :)
 
men så om jag ska komma till min lite mer bittra sida så va den idag. det började ju med att jag va sådär sjukt galet trött när klockan ringde 05:00. det va som att nån hade slagit mig med en hammare i sömnen sååå trött va jag. jag kände bara snälla döda mig nån för jag orkar verkligen inte att gå upp. regnet piskade emot fönstret och det gjorde det ju inte eklare att kliva upp. sen kollade jag på klockan och tänkte att ja går jag inte upp typ nu så kommer jag aldrig att hinna. så det va ju bara att stiga upp och åka in till sats zenit för att cykla jätte fort i 45 min på ett och samma ställe.
 
men när jag väl kom upp och på bussen och in på sats så kände jag mig pigg. kankse inte över drivet glad men pigg. jag tog min vanliga cykel som jag alltid tar för jag vet hur jag ska ha motståndet på den och kan verkligen utmana min på den cykeln. haha ja jag vet att det är lite fånig men ja sån är jag en vanne människa. det är samma sak som att jag tar nästan alltid samma plats på sats medis och på sats älvsjö och på sats odenplan. jag har lixom min favo plats. perfekt för att kunna se och höra fröken men ändå inte längst fram eller längst bak, eller mitt i smeten utan att för den delen vara helt utanför gruppen. bara en såndär lagom anna plats. det är min cykel oxå länst bak på kortsidan så att jag ser fröken perfekt men har inte alltid ögonkontakt bara för att man kollar upp. men ändå inte så att man inte ser vad fröken gör därframme om hon står, sitter, tar i extra eller kör intervaller. ja bara en perfekt anna-cykel-plats. 
 
så ja jag va på plats i god tid för att få min cykel. och ställer in allt hoppa upp och börjar och trampa. benen känns nu pigga, glada och på g för att köra ett hårt cykel pass. salen fylls på. det kommer in fler och fler platserna börjar och ta slut. emot slutet kommer det in ett typiskt tutinutit par som håller hand och som jag bara kräks över att se alldeles för tididgt på morgon kvisten. nu är det ju så att dom kommer in ca 1 min innan klassen gör igång och det finns inga platser lediga brevid varandra. som det tutinutiga paret hade hoppats på. men det finns en plats på min högra sida och en på min vänstra sida. dom går emot dom platserna och säger så att åååå nej det finns inga platser brevid varandra. dom hade säkert hoppast på att jag skulle säga men oj vill ni två sitta brevid varandra det är inga problem jag kan hoppa en cykel så att ni kan göra det. men nej den bitter f*ttan som jag är så erbjuder jag mig inte om det. och dom frågar inte eller. nej för så är det att jag tänker då inte flytta på mig bara för att dom två kommer sent och inte kan sära på sig under ett cykel pass. inte mitt problem att dom inte har planerat och kommit i god tid så att man kan välja på lite fler cyklar.
 
så nix pix jag sitter kvar på min cykel och försöker och ignorera när dom kastar kärleksamma blickar emellan varandra med mig sittandes i mitten som en black as hades. men jag tänkte att det kan va nyttigt för dom att va ifrån varandra och fokusera på träningen och inte på varandra. 
 
sen drog klassen igång och det va bara och köra på. det gick kalas bra jag utmanade mig själv och la på extra flera gånger och körde på för fullt i intervallerna och drog på i uppförsbackarna. svetten forsade och mjölksyran skrek i benen. ett sånt där härligt cykel pass helt eneklt =).
 
sen efter passet så gick jag en liten stund på bandet och sen körde jag en massa olika ben övningar. både ett ben i taget och sen båda. för jag tycker att det ibland kan va bra och köra ben för ben och inte bara två samtididgt för det är oftast så att man har ett ben som är starkare än det andra och då blir det lätt att man tar i mer med det benet och inte jämnt. så då brukar jag köra ett ben i taget så att båda för jobba lika mycket =).
 
efter att ha dödat mina ben blev det att åka till jobbet och kriga. det va en bra dag på jobbet. trevliga och glada kunder och ja dagen gick väll rätt bra.
 
men nu blir det att äta mina älskade banan pannkakor och kolla på nån film. men ha det såå bäst =)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0