Bodypump+Grit cardio

Ja idag blev det att börja dagen med att köra ett dubbel pass på sats Älvsjö. Det blev att köra först Bodypump och sen Grit cardio. Det va precis då sådär sjukt gris jobbigt som det ska vara. Svetten forsade, mjölksyra skrek i alla muskler och tanken vad gör jag här och varför utsätter jag mig för det här for igenom huvudet både en och fyra gånger. Men man gör det för känslan efter när det är klart. När man bara för lägga sig ner på golvet och bara död. 

Men det är så grymt kul att köra för Elin för hon är en sån otroligt peppande människa. Hon får en verkligen att ge allt och lite till. Det gör så mycket att hon kommer fram och säger dom där peppande orden för att man ska ta i lite till. 

Sen efter detta mördar dubbel pass så blev det att åka ner till Ösmo och till stallet. Där blev det att mocka och fixa och sen åka hem. Nu va jag så trött att jag höll på att somna på tåget. 

Väl hemma blev det att äta min otroligt goda middag. Det blev samma som igår. Min lax med sallad och min egne hemma gjorda cashewnöttskräm. Den är så sjukt god att man får passa sig så att man inte äter upp allt på en och samma gång ;).

Nu blir det att inta soffläget kolla på tv och bara ta det lugnt :). 

Min middag :) mums
Inta soffläget ;)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0