dubbelpass

idag blev det att köra dubblepass på sats älsvjö. det blev först ett rykande färskt bodypump releas nummer 88. det va lite blandade övningar med mycket party musik. kul tycker jag. och jag kan säga att vi kommer och få bort lite av gäddhänget och  få sjukt biffiga axlar dom senaste tre måndagerna. den andra benlåten är fortfarande en mördar ben låt med va 4 min bara utfall. bröstlåten där va första tanken att OMG vad tungt detta komer och bli sen vips så skulle stången av och upp med hantlarna och där va den värsta känslan över och när dte va klart så va känslan lite att jaha va det inte mer. rygglåten ja den kändes exakt överallt men kan bero på gårdagens gri pass där det är mycket liknande vändningar och dom övningarna tog död på mig då. den första benlåten va ganska så lik den andra och kändes typ som den oxå. nej nya mördar låtarna denna omgång är triceps, benlåt nr.2 och axlarna.
 
efter ett svettigt bodypump va det dax för en ännu svettigare och om det går ännu lite jobbigare grit cardio där tredje låten helt enkelt tar dör på en på alla sätt och vis. men det börjar med uppvärmning och då får man ett smakprov hur det kommer och bli sen. och därifrån blir det bara jobbigare och värre för varge låt som går., men låt nummer tre är absolut värst det är där pulsen ligger på en sån där obehaglig jobbighets känsla. det bästa är när allt är över och att man bara får lägga sg ner i sin egen svett pöl och bara döööö.
 
efter dom passen så blev det att åka hem men innan jag åkte hela vägen hem så gick jag upp till haninge centrum och se om det fanns nått kul att köpa. det fanns det inte men utom kom bara hem med ett par strumpor....
det är ett par sånna där super-duper-höga-knäfotbolls strumpor. haha det är inte bara för att jag ska se så nördig ut som möjligt som jag har köpt dom. nej utom jag har mörkt hur jäkla skönt det är att springa med ett ordentligt stöd för vaden. så ja jag kommer nog att springa med dom när lite nu i vinster men till våren och sommaren så åker dom av ;). jag försökte och hitta det chockigaste rosa med röd nike text på men hittade inget sånt utom fick bli ett par tråkiga blå.
 
sen när jag kom hem så ville jag ju naturligtvis testa mina nya strumpor. så bara att byta om äta en banan och sen ge sig ut. men brrr vad kallt det va ute. tur att jag hade klätt på mig bra. hade både linne, långärmad tröja och en lite tjockare tröja ovan på det och så klart mina spring byxor och mina nya super-duper-höga-fotbolls strumpor och mina bästa nike skor. ja om det beror på att jag hade dom där super-duper braiga strumporna eller att solen och gud stod på rätt sida om branbergens alla höghus det vet jag inte för fasten jag hade kört ett dubbelpass och fasten mina ben kändes allt annat än pigga den första biten så kändes dom pigga när jag kom in i skogen och började springa på mitt spår. det va som att dom fick ny kraft. jag kunde springa på i ett bra tempo och kom i mål på en bra tid. 26 min tog det att springa min runda på 5km det tycker jag känns bra med tanke på att det går upp och ner hela tiden. så låg i snitt på 5min och 20sek per kilometer och det är ju kankse inte så bra om man springer på ett löpband men är det ute i skogen så tycker i alla fall jag att det inte är helt fel :).
 
sen efter min runda så gick jag hem. det va ganska så friskt i luften och det märktes att det hade höll på och frysa på för det va frost på viss ställen på gräset. senblev dett att hoppa in i duschen gå ner till ica och sen äta mellanmål. som bestod ut av naturell kvarg, sharon, lite olika bär och goija bär. mums. men nu blir det att bara ta det lite lugnt kolla på tv och sen äta middag =)
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0