fredagsfys och fredagsmys

ledig fredag så härligt =). efter gårdagens NTC pass osm för övrigt tog död på mig så sov jag som en stock hela natten och vaknade innan 8 och kände mg pigg glad och utvilad. så blev att gå upp äta frukost i lugn och ro för att sen börja med fredagsfys. jag började med att köra ett cykelpass på 45 min för aidin han är ju bara så rolig och härlig. det är mycket uppförsbackar och nåde den som lättar på motståndet när han säger att man inte får göra det. då hoppar han av cykeln och går fram till en och skruvar på det igen. jag kan tycka att sånt är lite roligt för han gör ju det när han ser att man har så mycket mer att ge men att man håller igen. 
 
efter cykligen så blev det att springa in till nästa sal och köra ett absolution pass. det jobbiga med att gå direkt från ett cykelpass in till nästa pass det är att pulsen och svett attackerna redan är på max. haha vi kom in med salen som några böta och flåsande varelser fårn yttre rymden. instruktören kollar glatt upp och ja här kommer ju cykel gänget in vad härligt då kan vi köra igång :). det va bara att hitta en plats lite fort, byta skor och sen köra igång.
det här passet är ett som det låter ett magpass. det är 30 min av tunga och svettiga övningar för magen. vilket inte är helt lätt när man är lika ovig och en planka och har magmuskler som en daggmask. det vill säga inga alls ;)
 
sen gick jag hem kände mig pigg och glad eller ja så pigg och glad man kan känna sig efter att först ha kört cykel i 45 min med typ bara uppförsbackar och sen försökt och träna lite mage. men jag tänkte att hmm det regnar inte. hmm jag är ledig och hmm det är inte mörkt som i en liksäck än. vad göra??? jo ut och springa. för folk som inte tränar låter det här som en helt galen idé. men för sån här träningsnarkoman som jag har insett att jag har gått ch blivit så låter det här som en alldeles utmärkt idé. även som en riktigt härlig idé. bara att få komma ut i naturen och bara få springa i skogen. det gäller ju lixom att passa på att springa i skogen dom få gånger som jag kan göra det nu för tiden när vi går in i dom mörka tiderna.
 
så japp jag kom hem åt en banan. bytte om och gav mig ut. ibland när jag springer så springer jag på tid. då försöker jag och pressa mig själv till att springa snabbare och för att få en bra tid. iblans så springer jag bara för känslan. så springer jag bara för att jag kan, för att det är härligt och för att jag älskar det. idag va det en sån dag. jag sprang bara för känslan. men kollar ändå alltid hur lång tid rundan tog. fick en bra tid med tanke på att jag inte pressade mig själv allt för hårt. men det är ju omöjligt att inte ta i lite extra ibland ;). det va härligt att komma ut i skogen och springa på den mjuka stigen och bara få njuta av naturen. benen kändes helt förvånandsvärt okej med tanke på cykligen innan.
 
sen blev det att gå hem hoppa in i duschen gå ner till ica. äta lunch och sen bar ata det lite lugnt för ett tag. ja för att sen gå ner till gymmet igen. nu börjar du nog tänka att är hon helt jävla galen. och ja jag tror det. och vad går människan på igentligen och ja på det så tror jag att jag går på nån typ av kukelimuk-super-duper-hyper-energiska örter ;). haha men jag kan ju säga som så att jag sover gott om nätterna. men ja nu skulle jag då ner och köra ett grit strength pass. det är ett sånt där mördar pass som är sjukt tungt, äckligt jobbigt och som tur va bara håller på i 30 min. det va en tjej som va ny som jag guidade lite igenom dom olika vikterna som hon kunde ha på stången i dom olika övningarna. men hon såg sjukt stark ut när vi gjorde alla dessa armhävnngar. passet gick bra. det va precis så där gris jobbigt som det ska vara. så att man typ kryper hem och bara vill gå och döö. ja om man nu kommer upp ur fosterställningen och sen ut ur salen ;)
 
jag kom både upp, ut och hem från salen. nu har jag ätit min middag som blev en sån där super duper god middag. som bestod ut av lax, sallad och min egen hemgjorda cashewnöttskräm. mmmm det va som himmelriket för mina smaklökar. 
 
men nu blir det att inta soffläget i soffan och bara ta det lugnt.
 
men ha det såå bäst
 
tränings bilder från i sommras :)
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0