Fredagsfys till fredagsmys

Jag kan ju säga att jag sov gott i natt. Eller ja som den prinsessan på fläsket som jag är ;). Jag vaknade upp allt annat än pigg och kände bara nej det kan inte redan vara morgon. Jag va tröttare än trötter i Snövit och dom där sju dvärgarna. Men det va bara att kliva upp 05:15 för att va exakt när mobilen ringde klockradion och igång och lampan tändes. Bara att åka in till sats Odenplan och köra ett Grit strength pass. Idag va det release nummer 7. Ååååå det va var hat kärlek från första stunden. Den är bara så härligt tung. Med bara tunga och bra övningar som man gör i sitt eget tempo. Jag verkligen älskar den här och ser fram emot att köra det dom kommande fredagara fram över. Jag säger hej till träningsverken redan idag =). 

Sen blev det att åka till jobbet och kriga. Det av en rolig dag som gick mycket fort. Det rullade på och till fikat så blev det ostkaka. Och lite som det är i min familj så kan vi inte komma överens om vad vi ska ha till ostkakan. Bertil som köpte ostkakan redan på morgonen köpte med glass till den. Jag ville inte ha glas utom gick och köpte färska hallon att ha till. Ninna ville ha hjortron så det köpte hon och Sofia ville ha grädde. Haha som sagt va lite som det är i min familj. För när vi skulle äta middag hos Lena i somras så skulle vi äta kött. Mamma och pappa hade tänkt att vi skulle ha potatissallad till. Det ville inte Lena ha utom hon ville ha potatis och jag ville varken ha potatissallad eller potatis nej utom jag ville ha sallad. 

Men tillbaka till ostkakan haha det va i alla fall super gott att äta ostkaka med hallon. Jag njöt av varenda tugga och hade absolut inget dåligt samvete utom kände bara ren matnjutning =)

Men när klockan slog 18:00 fick jag äntligen åka hem. När jag sen kom hem blev det att ge sig ut och springa en runda. Men för att utmana min runda lite och inte bara springa på som jag så oftast bara gör. Så körde jag lite intervaller och sen backträning för att sen gå tillbaka till intervallerna igen. Det va jobbigt och härligt på en och samma gång. Kände att ja detta behöver jag göra fler gånger. Emot slutet så va jag så trött och jag flåsade som en astmatisk stor rökare som hade gett sig ut på sin första spring runda. Men jag gjorde så att jag först värmde upp lite med att springa i ett vanligt tempo. Sen gjorde jag så att jag spörtade två lyktstolpar och sprang sen vanligt två för att sen spörta igen. Haha det gjorde jag tills jag höll på och dö. Sen sprang jag upp och gick ner för en ganska brant backe 6 gånger inna jag vände och fortsatte med intervallerna tills jag höll på och dö igen. Och sen joggade jag bara hem =) ett bra, härligt och jobbigt pass. 

Sen har det blivit fredagsmys med bananpannkakor och till det hade jag hallon och kvarg. Mums. Men nu blir det att bara ta det lugnt och kolla på tv =)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0