freeedag

wiiii idag har vi fredag ja i alla fall ett litet tag till =). men ja vad har jag då gjort idag. ja jag vaknade ju sådär obehagligt tidigtav att alla klockor och lampor lös och ringde och förde så mycket oväsen att det va helt omöjligt att ignorera och sova kvar. så nej bara att stiga upp. ta med frukosten och åka in till sats odenplan för att träna. kommer in i lokane och tar fram mina vikter som känns dådär oroväckande tunga alldeles för tididgt på morgonen. det är fler ärn jag som kommer in i salen och tar fram alla vikter med stora gäspningar, håret på ändan eller i en boll mitt på huvudet och med krus i ögonen. 
 
fröken kommer in i salen och säger att idag tänkte jag att vi skulle köra en annan releas än vad vi brukar göra. jaha eee okej vilken då hinner jag tänka. så va bara att ta fram en steplåda och efter att ha fått lite info så kommer jag fram till att okej det är första vi ska köra. det är lugnt tänkte jag. för jag brukar ju köra den när jag är i haninge. men oj vad det är mycket jobbigare att träna på morgonen än vad det är att köra det passet på eftermiddagen när man har vart vaken och laddat upp rejält med mat. idag hade jag ätit en kiwi och lite yoghurt som uppladdning. det är som att kroppen ligger på minus redan från början. 
 
men det va bara och kriga på. jag kan ju i vilken ordning allt kommer i och hur mycket vikt jag brukar ha på vilken låt beroende vilken kropps del det är fokus på. men jag vet även att jag har börjat och utmana mig själv på låt nummer tre och lassat på lite extra. hahah det åkte lika snabbt av det där lilla extre. för det va sjukt helvetes tungt redan som det va. assså att jag ens orkade det jag gjorde kändes som ett under för mig. för när vi gjorde dom där hoppa armhävningarna så hoppade jag nog mindre än vad jag gjort på länge när jag kör detta pass i haninge på mina lediga fredagar. men det gick bara inte. 
 
men ja det va som en fet käftsmäll direkt på morgonen. sen va det bara att åka till jobbet och kriga vidare. men först frukost nr.2. ååå vad jag älskar mina frukostar på jobbet med mitt kaffe =). dagen gick kalas bra och fort gick den oxå. swish sa det så va det lunch och sen fika och sen så gick alla hem. ja utom jag som jobbade till 19. jag hade en timme till att kriga. men det va så lugnt så den sista timmen. kom några kunder men annars så va det så lugnt så lugnt.
 
sen åkte jag hem och kände att hmm kankse ska ta och ge mig ut och springa. så japp det vara bara att dressa om. på med spring kläderna och reflex västen och ge sig ut. det va ett härligt väder. det är lagom friskt i luften så att man kan klä på sig utan att behöva varken frysa eller över svettas. jag har börjat och springa en annan runda som är både på asfalt och på grus. dock så måste jag springa sammaväg fram och tillbaka för att få till det. ja om jag inte vill springa på dalarövägen vilket jag dock verkligen inte vill. så nej blir att springa, vända och sen springa samma väg tillbaka. men rundan kändes bra och det va skönt att få komma ut och springa lite.
 
men nu blir det att bara ta det lugnt kolla lite på tv och sen sova. för att sen upp och jobba i morgon.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0