ipad air

jag kan även mycket glatt meddela att jag har köpt mig en sån här padda. ja alltså inte djuret padda utom en sån här ipad air. jag är än så länge super duper nöjd =). men jag började ju med att först köpa den och sen åkte jag till tre i haninge och fixade ett mobilt bredband till den och hade innan kollat ut ett som jag tyckte verkade bra. jag kommer in och säger att hej jag har köpt mig en sån här ipad air och skulle nu behöva ett bredband till den. han frågar vad ska du ha den till. eee jag känner nu att det inte riktigt är läga för att säga ett. jag köpte den mest bara för att jag tänkte att den kan va bra och ha och för att den va vit och fin. eller två nja för att kolla lite facebook och för att jag vill kunna se bilderna på instargam mycket bättre och större. så jag svara lite undvikande att jag ska ha den till lite allt möjligt och att jag redan har kollat ut ett som jag tycker verklar bra. 
 
han går igenom dom olika alternativen och jag bestämmer mig för det som jag redan hade valt innan jag kom in i butiken. han frågar mig om jag har hunnit använda den nått. nej det har jag ju inte riktigt gjort. han berättar glatt att han är super nöjd med sig och berättar glatt om dom olika finesserna och hur grafiken skilljer sig från dom andra. jaha säger jag och tänker att omg vad har jag gett mig in på. jag vill ju bara kunna kolla på facebook lite smidigare än att slå på datorn för det och för att kolla på bilderna på instragram lite större och lite bättre.
 
men jag går mycket nöjd där i från med ett mobiltbredband rikare :) och än så länge så är jag som sakt va jätte nöjd. ååå bilderna är så stora och fina =).
 
men vad har jag mer gjort idag då är att krampa mig igenom ett yoga pass. jo efter yogan så gick jag hem och tänkte att gud det är ju ett guld väder ute. jag vill ut och springa. om det beror på yogan innan eller ej ja det vet jag inte. men jag kände mig pigg och glad benen kändes pigga och starka. jag sprang min runda på en bra tid och det kändes kanon. känslorna va bara goda. det va som sakt va ett kanon väder och det va fler än jag som tyckte det. det va massa folk både i skogen och på slingan. 
 
efter min runda blev det att duscha, äta lunch och sen gå ner till ica. köpa lunch till nästa vecka och sen ladda om batterierna för att göra mig redo för att gå ner till sats haninge och köra ett cross training pass. det va samma kille som förra gången och vi började som förra gången med lite lättare övningar och dynamiska stretch övningar med "bara" stången. jag tänkte att men gud jag måste ju va mjuk som en spagetti efter mitt yoga pass i morse. men jag kan meddela att det va jag inte. jag va lika stel som jag brukar vara. och hur det kan va så tungt att jobba med "bara" stången ja det förstår jag inte. men det va som att nån hade smygit på en massa vikter på den utan att jag hade sett det. men när jag kollade i speglen så hade jag bara stången där att jobba med. efter lite uppvärmnings jobb i kankse 15 min så va det sen dax att börja och jobba. och jobba fick vi göra. jäklar pulsen åkte bergodalbana upp och ner eller mest upp. det va mycket blanande övningar både med och utan stång med tunga vikter. det va en övning som verkligen va mördande jobbig och den låter inte så jobbig. men man skulle stå som att man skulle göra en armhävning och sen hoppa in med fötterna, sen hoppa dom åt höger sida och sen åt vänster och sen till mitten och sen ut. sen göra om allt så fort som möjligt. det va så sjukt jobbigt. 
 
sen skulle vi dela upp oss i två lag på båda sidorna och köra i par. den ena skulle göra 10 burpees och sen springa fram och tillbaka och medans den gjorde det skulle den andra stå i superplankan. när den som gjorde burpeesarna va klar skulle den andra göra 10 burpees och sen springa fram och tillbaka medans den första stod i superplankan. ja det va galet jobbigt. men ville lixom inte att den andra skulle bli klar med burpeesarna för det betyde att jag skulle behöva göra 10 burpees. men samtididgt så va den där plankan så sjukt jobbig att jag bara ville han hon skulle bli klar nån gång. när passet va klart så va jag helt slut.
 
men nu har jag ätit middag och ska bara ta det lugnt och kolla på tv :)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0