Jobbet

Idag har jag jobbat. Min tanke från början va att ge mig ut och springa en runda på morgonen innan jobbet. Haha ja tanken va ju god. Men den stannade just bara vid den där tanken oxå. För när klockan ringde så va jag bara sååå sjukt jävla trött. Så nej jag sträckte mig bara efter mobilen och ställde om alarmet och somnade sen glatt om igen. När klockan ringde sen va det bara att gå upp och göra i ordning frukost och sen åka till jobbet och kriga. 

Jag tänkte innan idag att det kommer nog att blir sådär sjukt galet mycket att göra. Det blev det men lite mer tvärtom. Det va galet sjukt tråkigt lugnt. Tiden kröp fram men på sätt och vis så va det oxå skönt för då han jag med och göra sånt som jag inte har hunnit mer under veckan. Som att plocka upp läsglssögonen som har kommit och att skylta om till lite mer julskyltning. Men ska fortsätta med det på måndag oxå. Våran fina julgran med glasögon i ska få komma upp. Och lite allt möjligt. 

Jag jobbade med Ingrid och Helena idag och det är alltid lika kul och träffa Helena igen :). Se så att hon lever och höra hur hon mår och får prata lite eller ganska mycket träning med henne ;). Men tillslut så blev klockan 17.00 och vi fick gå hem. Jag va så trött att jag höll på att somna både en och två gånger på bussen hem. Tanken att jag skulle ge mig ut och springa kändes inte just då som att den skulle bli av. Men på nått mirakulöst viss så lyckades jag tagga till mig själv ta mig samman byta om och bli lite piggare. Jag vet ju att bara jag kommer ut och börjar springa så blir jag pigg. 

Och så rätt jag hade. Jag kände mig pigg och glad så fort jag kom ut i kylan. Jag sprang en asfalts runda som jag inte har sprungit tidigare. Eller halva har jag ju sprungit förut men jag gjorde om den lite. Jag sprang från mig och ner till sågen sen ner till vendelsö villorna och runt där och den upp till gudöbroleden igen och sen hem. Det slutade med att jag sprang 1mil och det kändes helt valet bra. Jag hade inte en enda kramp varken i benen, vaderna, höfterna eller i knäna. Det kändes jätte bra. Men jag kommer nog att få träningsvärk till i morgon. Haha jag känner redan hur det kommer krypandes. Men det känns så jäkla bra att jag bara man ge mig ut och springa en mil. Typ som att man går ner till Ica och hyr en film ;)

Sen blev det att äta lax sallad till middag och bara chilla lite 

Men nu ska jag snart ta och sova men ha det såå bäst. 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0