ledig dag

ja så va det då dax för min enda lediga dag för den här veckan. efter att ha jobbat 6 dar i rad så va det skönt att ta en sovmorgon. eller nej vänta det va ju precis det jag inte fick. nej för jag skulle ju upp till stallet direkt på morgonen. när mobilen ringde så va första tanken döda min nån snälla. min andra va bara 5 min till och min tredje va det kan inte va sant ha sant är det redan morgon. men jag gick ju precis och la min. men inte om man kollade på siffrorna som stod på mobilen för då hade det gått en hel natt.
 
så ja bara att tvinga sig upp och åka ner till stallet. där va det tävlingar och madde skulle starta på rolle. så bara att sätta lite fart om jag skulle hinna kolla och det ville jag ju göra. så jag släppte ut dom hästar som skulle ut. mockade fixade och hade hela tiden koll på klockan så att jag inte skulle missa maddes start. när klockan började och närma sig så gick jag emot ridhuset och där va hela ligan på plats redo för att heja och stötta. och det gick kalas bra, jämnt, fint och bra. dom va så duktiga så båda två. det va även kul att domaren hade samma åsikter som vi. hon fick hela 70% och slutade på en kanon bra andra plats. helst sjukt bra jobbat =).
 
sen när jag va klar så åkte jag hem. åt lite lätt och lite snabbt och böt sen om till spring kläder och gav mig ut. benen kändes bra. dom va pigga och glada. det va så härligt att få spring i skogen igen. det va lite lerigt och kladdigt men det gjorde ingenting. jag kände mig nästan lite äventyrlig när jag sprang i leran och vattenpölar =). rundan kändes jätte bra och det va så härligt.
 
sen blev det att gå hem prata lite med mamma och sen äta och gå ner till ica för att köpa mat till nästa vecka. det blir min vegetarska lasagne. mums. sen blev det att ladda om batterierna och gå ner till sats haninge för att köra ett cross training pass. idag va det en annan kille som jag inte kommer ihåg vad han heter. men jag tyckte att han va jätte bra. det va sjukt jobbigt och det är precis så jag vill ha det. mycket tabata intervaller. man hade sin egen plats och så gjorde man dom olika övningarna på sin plats.
 
men nu är jag hemma. har ätit min middag och gjort alla lunch lådor till nästa vecka. nu blir det solsidan sen bron och sen läggdax. men ha det sååå bäst

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0