ost

asså jag har vart så sjukt jävla sugen på ost dom senaste dagarna. och nu snackar vi inte om nån svettig liten hushållsost bit. nej nej nu snackar vi om riktigt goda ostar som är runda, fyrkantiga, trekantiga, mjuka, hårda, mögliga, omögliga, bie ostar ni vet sånna ostar och det till vill jag ju såklart ha olika kex till dom digestive kex, salta kex, osaltade kex. ja hela köret. vi snackar om sjukt mycket kalorier på en och samma gång vi snackar om lika mycket kalorier som en hårt byggarbetare ska äta på en hel vecka. vi snackar om att både kolesterol och fett mängd som skulle få en läkare att höja ett stort varnande finger och höja på både en och två ögonbryn. ja just det är jag sååå sjukt sugen på. jag kunde nästan inte sova igår för att jag va så sjukt galet sugen på det. det va ju nästan så att jag till och med drömde om att jag åt det. jag ville ha, min kropp skrek att den ville ha. jag blir sugen på ost och kex igen bara av att skriva det här. men det blev det inget av. 
 
men förutom att gå runt och va så sjukt sugen på ost och kex så har jag idag gått upp sådär obegligt tidigt för att vara en söndag. klockan ringde 05:45. några timmar innan det klassa som en god morgon. för en god morgon är det efter kl:10:00 innan det är det bara morgon. men jag slänge ett öga på termometern och det va väl tur det för det va minusgrader och det betyde att goosen fick åka på och det va tur det. för det va inte nån värmeböja ute. nej usch det drog mycket kalla och elaka vindar. men jag kom ner till stallet och jag kom hem från stallet. 
 
väl hemma igen blev det att försöka och bli varm vilket gick sådär. det va som att minusgraderna och isvindarna hade flyttat ini min lägehet för det va såå sjukt kallt. och när jag säger att det är kallt så va det 23 grader i lägenheten. men jag åt lite och kurrde i hop mig lite under en filt i hopp om att bli varm. samtidigt som jag försökte övertala mig själv om att jag borde ta mig ut och springa min runda innan det är försent. på nått magiskt vis så tog jag mig upp. det va både med lyftkran och det måste ha vart nån som gav mig en stor fet skarp i baken. för ja jag kom upp och ut. men jag va trött. eller jag va kankse inte så trött men benen kändes både trötta och sega. det va som att jag sprang i uppförsbacke i sirap. det va som att jag inte kom fram. pulsen och flåset va med men benen nej dom va det som att jag hade lämnat kvar hemma. men jag tog mig runt på nått vis. 
 
väl hemma blev det att duscha och sen äta lunch tog det sen lite lungt gick ner till ica och sen blev det att ladda om tränings batterierna. gå ner till sats haninge för att köra ett hårt och roligt cross training pass. det va samma kille som förra gången och jag tycker att han är bra och kör på och passet är hårt. det tycker vi om :). vi började med ca 10-15 min uppvärmning som bestod ut av rörlighets övningar med bara stång. att det kan va så tungt att jobba med bara stången. den vägen knappt nånting men det blir ändå sjukt jobbigt efter ett tag. men när dom övningarna va klara så va det dax att köra igång. och nu gick pulsen från 0-100 på en gång och så kör vi på tills det är över och man får gå hem. vi gjorde en övning som är helt galet sjukt jobbig. man ska stå i armhävnings position hoppa in med fötterna emot mitten sen hoppa ut åt vänster och sen åt höger och sen till mitten igen.
 
att denna hopp övning kan va så galet jobbigt är helt sjukt . jag kan ju säga att jag är inte eller ensam om att tycka att den är galet jobbig. sen skulle vi dela upp oss i två lag. lag 1 skulle ha två plattor på händerna och sen hoppa med benen och glida med händerna övergolvet till andra sidan och sen vända och hoppa tillbaka. medans lag2 skulle göra burpees i väntan på att dom skulle bli klara. sen skulle vi byta så att lag2 skulle glida över golvet och lag1 burpees. när vi skulle glida över första gången så va jag i alla fall inte sist och när vi skulle glida över för andra gången och då två vändor fram och tillbaka. ja då va jag den som va klar först. då börjar jag och fundera på om jag verkligen har förstått övningen helt rätt eller om jag helt enkelt kankse har blivit lite mer vältränad och uthållig på dom här måndagerna som jag har tränat :)
 
sen när vi skulle göra 20 burpees ja då va jag oxå klar bland dom första och det känns ju jätte kul och ja jag lovar jag gjorde 20 st och fuskade inte. men ja efter detta mördar pass så gick jag hem och när jag kommer fram till min lägenhet ja då står det en bil och i bilen sitter malin kullenberg. det blev ju en rolig överraskning. så stod lite och prata med henne innan hon åkte vidare. då blev det att gå upp duscha och göra i ordning min lunch till nästa vecka. men nu blir det att bara ta det lugnt i soffan och kolla på bron =). jag tror att det är sista avsnittet idag. spännande.
 
men ha det sååå bäst

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0