Sova

Nu har jag kommit hem och ätit lite middag inna det blir och sova. Jag är sjukt trött. Jag började min morgon sådär obehagligt alldeles för tidigt. Det känns som att det bara är jag och andra galningar som är uppe. Jag åkte in till sats spårvagnshallarna och började dagen med ett Grit cardio. Att köra ett Grit cardio på morgonen är lite som att vakna av att man ramlar ner från sängen och upp på ett löpband som går på en alldeles för hög hastighet. Den känslorna man känner när man kör ett Grit cardio pass är obeskrivlig. Det gör typ ont för att man flåsar så mycket att det känns som att man inte ska få nån luft. Men känslan när det är över det är värt det. 

Efter det drog jag till jobbet och vi va tre tappra krigare idag igen. Men dagen gick fort i alla fall. Sen jobbade jag till 19:00 idag igen. Mindre kul men nu är det klart i alla fall.

Efter jobbet blev det att åka till sats Haninge och körde ett bodybalance pass. Jag tycker bara mer och mer om det passet. Jag känner att det bara blir bättre och bättre ju mer jag kör det hör passet och jag tycker att det är riktigt kul att gå på det passet nu. Jag känner att min kropp behöver det oxå. Nu när jag bröar och kunna övningarna och i vilken ordning dom kommer i så kan jag ta ur rörelserna mer både i stretchen och i dom rörliga rörelserna. Så det känns kalas kul :)

Men nu blir det att sova och ladda om till i morgon. Ny dag nya galningar ;). 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0