Tisdags cykling

Ja igår hade vi ju då måndag. Det är som att det är dubbelt så många måndagar som det är fredagar. Och även denna måndag kom slängd i ansiktet som en stor äcklig blöt trasa. Jag kom till jobbet och fick reda på att Sofia va ledig för att hon hade fått jobba lördag i stället för Ingrid som va sjuk och som fortfarande va sjuk. Så jaha då va vi tre tappra krigare kvar. Dagen gick fort. Den gör ju alltid det när vi bara är tre på plats. 

Efter jobbet åkte jag till stallet och träffade på Sara. Alltid lika kul och se henne och få prata lite med henne innan hon skulle åka med bussen hem. På min lektion fick jag rida pg och det va hoppning. Haha jag vet när det börjar och närma sig hoppning för då får jag alltid rida pg =). Men det gick så jäkla bra. Det va bästa gången hittills. För nu kunde jag galoppera på i ett har tempo och hålla upp huvudet utan att han bara drar i väg. Utom det va håll i och håll om. Som gällde och inte bara hålla i ;). Vi kom lite knasigt på ett hinder och jag hamnade lite ur balans men han bara galopperade på så det kändes jätte bra. För när jag hade hittat mig själv igen så va det bara att samla i hop oss och styra på nästa hinder. Så nej jag va super duper nöjd med pg igår. Han har ju blivit såå mycket bättre och jag har ju hoppat några gånger honom nu. Så jag har hoppat in mig lite på honom oxå. 

Men idag så började jag morgonen med att cykla jätte fort på ett och samma ställe i 45 min. Instruktören började med att glatt berätta att det är 6v kvar till jul. Inte utan att man blir lite stressad. Men passet gick kalas bra. Jag krigade på och utmanade mig själv bra. Kunde ta i och lägga på. Så det kändes jätte kul :) efter det gick jag en 5 min på bandet innan gick på och köra lite ben övningar och sen mina mag och core övningar. Sen hittade jag en ketterbells och kunde göra lite övningar med den. Ja inte för att jag inte vet vart dom är. Men det stod en perfekt i själva avdelningen där jag va. 

Efter ett bra eget pass efter cyklingen så blev det att duscha och sen åka till jobbet. Idag när jag kom till jobbet så va stackars Sofia sjuk. Det är värsta sjukstugan på jobbet just nu. Men jag känner mig oroväckande frisk och pigg. Peppar peppar ta i trä. Så ja vi va bara tre idag oxå. Men det av dubbelbokat både en och tre gånger så ja bara att börja morgonen med att boka om en massa kunder. Men dagen gick bra och även denna dag gick jätte fort. Det enda spm gick segt va sista timmen som typ kröp fram. 

Jag köpte mig även en sån där skyddsplats till min iPad air. Teknikmagasinet hade precis fått in ett hade jag lyckats mig googla till. Så jag skuttade in dit på lunchen och frågade om dom hade det. Hon gick in på lagret med en min som att det tror jag tyvärr inte att vi har. Men så kom hon glatt ut med ett och sa att vi har precis fått in det och du är den första som jag säljer det till. Jajamensan det är för att jag är försiktig om mina grejer :). 

Men nu blir det att kolla på fotbollen och ta det lugnt innan jag ska sova. Eller jag kommer väl att kolla tills vi ligger under med alldeles för många mål. 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0