Tisdags träning

Ja igår fick vi ännu en sådär hemsk måndag slängd i ansiktet och den va inte nådig inte. Nej den kom som en blöt trasa som man fick slängs i ansiktet. Men som tur va så tog den slut tillslut. Och jag fick åka nej till sallet. På min lektion fick jag rida pg. Jag tycker ju att han är en mycket trevlig häst att rida. För även om han ser ut som en dromedar. För ja han verkligen som en puckel mitt på ryggen så känns han inte som en dromedar att rida. Inte för att jag har ridit på en sån. Men det finns ju hästar som inte har en puckel mitt på ryggen men ändå känns som en dromedar att rida ;). 

Men det va kallt. Så jävla kallt. Jag tänker som jag tänker varge år när det börjar och bli kallt. Hur ska jag överleva det här. Men på nått mirakulöst vis så gör man ju det. Fast även om det inte känns som att jag kommer och göra det just nu. Men ja det va kallt och rått. Händerna frös till is och tårna tinade inte fören jag kom hem och ställde mig i duschen. Och smärtan som uppstår när man skuttar in i duschen och fötterna och tårna börjar och tina ja den är obeskrivlig. Bara den som upplever det vet hur det känns. 

Men idag har vi ju då tisdag och det va dax för mig att gå upp sådär obehagligt tidigt 05:15 ringde klockan och det va mer än -5 grader ute. Jag va ju inte sådär super duper taggad på att gå upp och ut kan jag ju erkänna. Men jag kom både upp och ut. Kunde köra gärnet på cyklingen och sen körde jag lite ben och sen mag och core övningar. En bra träningsdag helt enkelt =). Sen blev det att åka till jobbet och kriga. Vi va tre tappra krigare på plats och det av och göra. Jag såg knappt Sofia inna lunch. Men än när hon kom in och ut ur rummet och jag tog över för att hon skulle gå in med nästa. Men ja dagen gick ju fort i alla fall. 

Jag vet inte om det är nått fel på mig eller min familj. Men jag brukar prata med mamma ca en gång i veckan och vi pratades vid i söndags och gick igenom veckan och om hur det va med allt och alla. Inget mer med det. Idag när jag hade lunch så såg jag att jag hade ett missat samtal från mamma. Min första tanke är inte att vad trevligt hon vill nog bara prata lite, höra hur jag mår och berättandet kul. Nej nej. Min första tanke är att det har hänt nått. Och inte som att pappas motorcykel från det tidiga 80-talet har gått igenom besiktningen. Nej utom jag tänker att du har det hänt nått allvarligt som i att farfar är jätte dålig och vi måste åka till sjukhuset typ nu. Eller som att pappa har fått ett jätte dåligt besked från nån doktor och att det inte är långt kvar. Men det va som tur va inget ut av det. Det handlade om pappa men det va bara bra besked. Så det kändes jätte bra. Det va som en tyngd som lämnade mina axlar och jag kunde andas betydligt lättare än innan. 

Jag kanske inte alltid ska tro att det har hänt nått dåligt så fort folk ringer till mig. 

Men aja nu blir det att sova så att man orkar upp imorgon och kriga på. Först träning och sen är vi tre tappra krigare på jobbet 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0