Trött

Jag känner mig just nu lite sådär smått halvt död. Jag började ju min morgon sådär obehagligt tidigt med att klockan ringde 05:15. På nått mirakulöst vis sån lyckades jag ta mig upp och ut ur lägenheten för att gå till bussen. Åkte in till sats spårvagnshallarna för att köra ett Grit cardio. Men jag började med att springa en 5 min på bandet inna jag gick in i salen och det är för att värma upp både kroppen och pulsen lite. För ja den fick sig en omgång sen det kan jag lova. Den där obehagliga känslan den när man andas, flåsar och frustar men det känns ändå inte som att man får nån luft. 

Ja den känslan kom som vanligt. När det va dax för burpees med armhävnings och spurt låten. Den är typ värst ut av alla övningar som jag gör just nu på alla dom olika passen som jag gör på. 

Men efter cardion blev det att åka till jobbet och kriga. Vi va tre tappra krigare på plats och massa kunder. Det va fullt upp hela dagen. Jag fick visa en massa bågar, sälja en massa glasögon, hjälpa en massa kunder och dagen gick så fort att jag knappt han med. Helt plötsligt så va det bara dax för att gå hem och jag hade knappt hunnit med hälften som jag hade tänkt att jag skulle göra. 

Efter jobbet blev det att åka till sats Medis för att köra ett Grit strength. Men inna det så sprang jag en 10 min på bandet och utmanade mig själv igenom att öka på tempot på bandet varannan minut. Sen blev det att gå in i salen och köra gärnet. Och jävlar va jobbigt det va. Precis som det ska vara. 

Men nu är jag hemma har duschat, ätit, dör i soffan och sen sova
Men ha det såå bäst =) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0