trött

ordet trött beskriver min känsla ganska så bra just nu. jag känner mig helt slut. det va mycket och göra idag på jobbet och det va mycket och göra och det va mycket konstiga människor. eller det va en hel del galningar inne idag. så man blir helt matt. det va som att dom hade släppt ut alla jävla galningar och skickat dom till oss. 
 
så ja just nu så känner jag  mig helt slut. höll på att somna på bussen hem både en och två gånger. men nu är jag i alla fall hemma har ätit och ska snart inta soffläget. haha lär ju somna ganska så snart jag lägger mig ner i soffan ;).
 
men ja annars så har jag vart och kört ett cykelpass på 45 min på sats medis. för min vanliga instruktör är i sköna thailand med familjen och hon ska va där i typ 2 mån. så tänkte att då kan jag passa på och prova att köra för instruktören som kör på sats medis. hon va bra tyckte jag. ett roligt pass med mycket intervaller och varvat att sitta och att stå upp. det tycker jag om :). 
 
efter passet gick jag en stund och sen körde jag lite olika mag, rygg, core och ben övningar innan jag gick till duscharna och åkte sen till jobbet för att kriga med alla galningar. men hade jag vetat då att det bara skulle komma in galningar så hade jag nog ringt och sakt att jag har fått akut nageltrång så jag kan tyvärr inte komma idag ;). inte för att det skulle hända för jag är aldrig sjuk inte ens när jag är sjuk så är jag sjuk. för att va sjuk det finns inte i mitt liv. nej för det har vi inte tid med.
 
men nu ska jag insa soffläget och bara ta det lugnt. eller nej jag ska packa först och sen insa soffläget.
 
men ha det sååå bäst

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0