berns

ja igår va det ju 50 års kalas för hoya på berns. men jag började min lördag med en Power Walk. för att sen äta frukost göra mig i ordning för jobb och sen packa ner kläning, plattång, smink, smycken och allt sånt. sen åkte jag till jobbet och krigade. det va ganska så lugn på jobbet men det blev mer när ingrid hade gått och det bara va jag och lovisa kvar. vid 17:00 tiden va det dax att låsa dörrarna. och jag började och göra mig i ordning. då va det i med plattången, på med kloäningen, på med sminket, på med alla mycken. platta håret och sen stänga, släcka och låsa butiken. åkte in till den stora staden och gick till fridays möte upp dom andra och tog en för drink innan vi gick vidare. det va trevligt att träffa alla. men oj nu va jag hungrig. eller att bara ha ätit lite fil och två mackor till lunch vid 13 tiden. haha vinet gick rakt upp ;)
 
sen gick vi vidare till berns med våra guldbiljetter i högsta hugg. först va det va med ytterkläderna hejja på alla som jobbar på hoya ta en fördrink och prata med alla människor. eller ja i alla fall med alla som jag känner. träffade på både jennie och lotta som har jobbat hos oss förut och så träffade jag på mamma och hennes nya arbetskollegor. 
 
efter lite fördrink och prat så gick vi vidare och in i matsalen. jag hade innan sakt att jag skulle va nöjd så länge vi fick sitta ner och äta. för att förra gången vi va på berns va på en synsam fest och då fick vi stå upp och äta. det va helt värdelöst. jag va sjuk min mamma som skulle sova hos mig va sjuk och när hon kom fram till mig och sa att vi åker hem när du vill det. då svarade jag vi åker hem. haha
 
men nu fick vi sitta ner och vi hamnade vid ett bord nära scenen och vid samma bord som hpya per. vi började med att läsa sig igenom menyn och nu va jag så hungrig att jag höll på att gå lös på duken. sen kom förrätten in och det va så otroligt gått. men nu va jag samtididgt så hungrig att om nån hade ställt fram hund mat så hade jag ätit ;). men som tur va så va det inte det. sen kom det upp två trollkarlar som stod för själva underhållningen. dom va jätte roliga. haha dom trollade och höll på att dra en massa skämt. haha jag höll på att dö både en och två gånger. nej dom va helt grymma. sen kom varmrätten in och det va nån fisk och en massa gott till. tur att jag har fisk tränat mig ;). men jag tror att jag hade kunnat äta den även om jag inte hade fisktränat mig. för den här fisken va jätte god och inte sådär super torr som fisk kan va ibland.
 
efter maten va det dax för underhållning igen. och så skulle dom gå runt och leta rätt på nån som skulle få va med under ett trick. dom valde ut hoya per han fick hålla i en cigg högt upp och sen frågade dom runt om det fanns en frivillig som ville komma upp på scen. om det finns nån frivillig så räck upp handen. och nej men där sitter hoya per och räcker upp handen ;). så japp upp på scen med honom och så höll dom på och jonglera med han i mitten.
 
sen va det efterätt med nån super duper god kaktårta med nån citron smak. den va bäst. den andra va oxå god men tårtat va helt klart bäst :).
sen va det underhållning igen och den här gången hade han en jätte stor ballong som han sen hoppade in i. haha det va så jävla kul. nu hade jag ju drukigt både ett och två glas vin och en massa mat i magen ;)
mellan all mat och underhållning så pratade vi lite mer med jennie och lotta satt jag brevid så henne pratade jag hela tiden med =).
 
sen va det dax för dans. haha som vanligt så stod haninge gänget med helena i täten längst fram och dansade. och vad vi shakade loss =). det va sjukt roligt. det behövdes verkligen det känns som att det va länge som jag kom ut och länge sen som jag hade så kul. bara att få dansa loss och inte tänka på så mycket annat än här och nu och på hur kul det va.
 
vid ett tiden så blev berns öppet för alla och då välde det in med folk. haha det blev om än ennu roligare då. en massa folk och inte bara en massa optiker människor. inte för att optiker människor kan festa men det blir bara lite roligare med lite annat folk oxå. haha kul hade vi i alla fall. sen åkte vi hem vid två halv tre tiden och jag komi säng vid hlav fyra tiden. på vägen hem va jag mycket glad över att jag hade vart smart och tagit på mig min vinterjacka för nu va det -grader. jag kom hem och somnade i fallet på väg ner till kudden. jag va bara sådär sjukt trött som jag brukar va när det är lågt efter läggdax ;).
 
men idag så vaknade jag vid 8 tiden och kunde naturligtvis inte somna om. så bara att gå upp äta frukost kolla lite på tv och sen gå ut på en uppfriskande Power Walk. det va så skönt och ett sånt härligt väder att va ute och gå i. sen har jag mest bara fixat lunch till nästa vecka och fixat lite här hemma innan jag gick ner till sats haninge för att köra ett cross training pass. med tanke på att jag ändå va ute igår så kändes det bra jag tog i och svettades som vanligt. träffade även på nathalie som jag har lärt känna på det här passet. vi bestämmde oss snabbt för att köra på samma station. efter passets om va sådär gris jobbigt som det alltid är gick jag hem duschade åt middag och chillade i soffan.
 
nu kollar jag på bron och efter den ska jag bara gå och lägga mig för nu börjar jag och bli sådär jätte trött igen =)
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0