fredags grit

jag började min morgon med att köra ett fredags grit strenght på sats odenplan. haha men det är som att min krpp inte är byggd för att börja dagen med ett sånt pass. för jag är alltid jätte seg i kroppen under detta morgon pass än vad jag är när jag kör på onsdagar efter jobbet. det är som att stången och vikterna är extra tunga. som att kroppen är för stel för tung och för ovig för att orka göra en enda burpees eller armhävning. 
 
men det va bara och kriga på. precis som det va igår när jag körde ett NTC pass för enny instriktör som jag inte har kört för förut. jennifer va inte på plats utom nu va det en kille som stod där och skulle hålla i passet. han va jätte rolig och ställde en massa frågor som att om vi började och känna oss varma typ 30 min in i passet och alla låg som döda fiskar på golvet efter 30 sek burpees med nått jävla hopp och alla svarar ja så säger han vad bra för nu är uppvärmningen klar. men hans pass va jätte roligt och jätte jobbigt. jag va helt död när jag kom hem. och jag kan ju säga att alla såg helt döda ut efter passet. för det va ingen vila inte mellan dom olika blocken utom det va en aktiv vila och det är att stå och springa på stället.
 
men nog pratat om träning. i morgon är det fest och jag ser fram emot det såååå mycket. det kommer och bli galet roligt =). är taggad till tänderna. kläningen är framplockad och skorna är nerpackade =).
hoppas på att det blir mycket dans och god mat =)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0