hoppning

igår fick vi ännu en såndär härlig måndag släng i ansiktet. det va mycket på jobbet och dagen gick fort. helt plötsligt så va det lunch sen fika och sen fick man gå hem. ja fast jag skulle ju ner till stallet och rida min lektion. jag fick rida pg och på schemat stod hoppning. jag har ju hoppat honom förut och då va det hål, hål och hål. om han drar iväg så ska man typ göra en volt och inte styra på hindret. nu märks det att han har hoppat en del för nu va det tvärt om. det va upp med huvudet och driv på. han väntade fint och drog inte iväg som en galen jude efter hindret. utom det gick faxist och rida hela vägen emot hindret och även efter. så ja det kändes ju bra.
 
idag så började jag dagen med att köra ett roligt och tufft cykelpass på 45 min på sats zenit. det va sådär härligt tufft och svettigt som det ska vara. efter passet så körde jag lite mag och core övningar började med 30st crunches med en 5kilos viktplatta och sen 30 st Twist crunches med 5 kilos viktplatta. och sen 30 st Bicycle crunches med en 5 kilos viktplatta. dom här övningarna gjorde jag 30 st av varge x 3. sen blev det att duscha och åka till jobbet.
 
idag va det oxå mycket tat göra på jobbet. kände mig halft död när alla gick hem och jag och sofia skulle stanna kvar och jobba till 19. men vi sålde bra och det är ju bra. hehe så att det inte bara är mycket och göra men ingen försäljning det är helt värdelöst dom dagar som det är så. 
 
så ja jag känner mig just nu ganska så trött. så blir att mest ta det lugnt i kväll och bara slö kolla lite på tv.
 
men ha det såå bäst =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0