Ingen tisdags cykling

Idag blev det ingen tisdags cykling för min del. Jag va nämligen inte för lat, eller för trött eller lagt det här med träning högs upp på den där berömda hyllan. Nej jag va och besiktigade bilen. Kl:07.20 hade jag fått en tid. En mycket bra tid tyckte jag oxå. Då hinner jag innan jobbet. Jag va där i god tid. Anmälde mig i datorn och satte mig ner i bilen igen och väntade. Och väntade och väntade lite till. Dom brukar alltid va så punktliga tycker jag. Så blev lite orolig när kl började och närma sig. 07.30 jag tänkte att ett dom kanske har glömt bort mig. Två jag har tagit fel på dag och tid. Tre jag har missat att min bil har kommit upp på svarta tavlan. 

Jag gick vänta till nästan 07.35 innan jag fick rulla in. Det visade sig att det va två personer som va hemma och va sjuka idag så därför hade jag fått vänta lite. Men sen gick det fort. Jag har då tagit lärdom av dom andra gångerna jag vart där. Att det bästa är att bara sätta sig ner och vänta inte följa med och inte ta nått kaffe. Utom bara sitta ner och vänta. 

Det gick fort dom skakade, knackade, bromsade och börnade ett varv runt så va det klart och jag va välkommen ut och hämta bilen. Allt såg så bra ut så det va bara att tacka så hemskt mycket, andas ut och avsluta med att vi ses om ett år igen :). Så ja dagens guldstjärna går till min älskade bil som gick igenom besiktningen idag =). Skönt tycket både jag och pappa. 

Sen åkte jag hem åt frukost och åkte sen till jobbet. Nu har jag lunch och har ätit lax med grönsaker till. Får se om det kanske blir nån träning i kväll i stället eftersom det inte blev nån i morse. Jag har med mig kläderna så får se när jag slutar. Haha beror på hur jag känner fört och hur mycket ångest jag har efter utebliven träning från i morse ;)

Ha det såå bäst. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0