Min kära far

Jag ska åka till landet nu i helgen. Och jag åker ju inte bara ut dit för att umgås med min så kallade kära familj. Utom jag åker mycket ut dit för att få komma ut och springa. Kan låtas lite konstigt att åka typ 10 mil för att springa lite. Men den naturen och dom grusvägarna som finns där borta är helt otroliga. Jag kan typ springa i minst en timma bara på grusväg. Då springer man förbi ladugårdar med kossor och det är åkrar och en och annan sjö och ja bara så lantligt idylliskt som man bara kan föreställa sig. So far so good. Men så alltid till detta men. Vi har där ute på landet en egen brun som vi tar vårt vatten ifrån. Och det har ju inte regnat så mycket under sommaren och hösten. Så det är lite oklart hur mycket vatten vi har kvar. Och efter att jag har vart ute och sprungit typ en mil så vill ju i alla fall jag väldigt gärna duscha efter det. Men det är ju kanske inte helt optimalt enligt min kära fars åsikt efter som vi inte kanske inte har så mycket vatten. Så inget slösande med vatten som han så fint utrycker sig. Att duscha är att slösa. Även om jag sa att ja men jag kan ju duscha lite fort. Behöver ju inte stå och skvala och sjunga bubbelibi bubbeliba nu badar jag idag. Medans jag duschar och har en inpackning i håret. Han såg inte direkt över förtjust ut i mitt förslag. 
 
Men ja nu har då min kära far vart och köpt en dusch till mig. Och ja ni läser rätt en dusch. Vart han nu har köpt den nån stans jo såklart på biltema. vart annars lixom?? Hur och om den nu fungerar vet jag inte. Fick bara ett sms från mamma att han hade köpt en dusch till mig och så en bild på den. Så ja den ska då jag få använda och så tar vi med vatten hemifrån till den. haha det är nog bara min far som kan komma på en sån ide.
 
Hur nu det här kommet och gå ja det återstår och se. Jag har ju trots allt campat nån gång i mitt liv och om jag överlevde det så borde jag ju överleva det här eller????
 
I värsta fall får jag väll sätta mig i bilen och åka in till flens badhus i ilfart med schampo i både håret och i ena ögat ;)
 
Önska min lycka till. Jag tror att jag kan behöva det ;)
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 

 
 

 
 

 

 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0