mina dagar

om det är nån som undrar där ute om jag har gått och dött, bytt planet eller bara lagt det här med bloggandet på den där dammiga gamla hyllan. så har ni helt fel. jag har bara haft en hel del för mig och vart för trött för att starta datorn och sätta mig för att skriva om hur trött jag är just nu ;)
 
så nej det har blivit en liten bloggpaus för att idag ta nya tag och skriva lite.
 
och ja om det är nån som undar vad jag har gjort dom dagarna som jag inte har bloggt på så har jag i onsdags kört ett Grit Cardio pass på morgonen. jag hade lite tid innan passet började på morgonen så tänkte att jag skulle ta och springa en stund på löpbandet så att jag skulle få upp pulsen lite innan den ska skena på passet. 
det va den nya releasen som vi körde och oj vad jobbig den är. det är inte bara burpees nej det är burpees med armhävningar och sen springa som en galning fram och tillbaka för att gör fler burpees med armhävningar.
 
dom andra övningarna är oxå jobbiga sen blir det ju inte lättare av att snoret bara rinner hela tiden så att jag och några fler deltagare fick gå och snyta oss i dom mikro som kommer ibland. men ja det va bara och kriga på när passet va klart va det bara att hoppa in i duschen göra sig i ordning och sen åk atill jobbet. 
 
det har vart en del att göra på jobbet oxå. det är mycket bokat och det är många som är köpstarka kunder och det tycker vi om. vi har sålt bra den här veckan och det är alltid kul. sen efter jobbet så åkte jag till sats haninge och körde ett bodybalance pass. nu har jag kört det nåra gånger och jag känner hur min kropp tackar mig. det är så härligt avslappnande och samtidigt svårt, tung och ibland helt omöjligt. man ska slå knut på sig själv kolla åt ett håll ha ena foten i luften den andra i golvet och händerna vridna åt ett tredje håll. och så ska man stå kvar så utan att ramla... helt omöjligt. jag står ju mest och flaxar med armarna och benen lämnar knappt golvet. men det är ändå sååå skönt och så härligt.
 
i torsdags så va min plan att jag skulle ge mig ut och gå en promenix innan jobbet. ja den stannade vid en tanke för när klockan ringde så stängde jag av den och somnade om. inte bra. men innan jag somnade om så ställde jag i alla fall om klockan tack för det. så när klockan ringde sen igen. kände jag mig sååå otroligt mycket piggare... eller inte. jag kände mig precis lika trött som när klockan ringde första gången och nu ångrar jag mig att jag bara inte kunde ta mig upp och ut för att gå den där jävla promenixen. men nej.
 
men ja jag tvingade mig upp och iväg till jobbet. på jobbet så va det mycket att göra. det va mycket kunder, mycket spring och vi sålde bra. så det va kul. dagen gick jätte fort och helt plötsligt så va det dax för att gå hem. och åka til gymmet för att köra ett NTC pass. men jag började med att springa ca 10 min på bandet för att värma upp och bli lite varm i kroppen. 
 
passet gick kalas bra det va sådär svettigt och gris jobbigt som det ska va. vissa övningr känns helt okej som att det här är jag bra på och sen kommer en såndär käft smäll övning och man känner bara att nej det här är jag inte bra på. när passet är klart så är det död valross som står på schemat. haha det är jag absolut bäst på.
det som är roligt med NTC passet det är att det är så mycket med egen kroppsvikt. det händer nått hela tiden. det är snabba byten och nya övningar hela tiden. sen är det några övningar som man behöver hantlar till och vissa en platta. men mycket ut av övningarna är utan vikter och tro mig det är tungt bara som det är ;).
 
ja det va mina dagar det. vad jag har gjort idag tänkte jag att jag kunde skriva ut sen för nu måste jag ta och gå ner till ica för att handla mat så att jag har nått att äta när jag kommer hem från träningen idag :)
 
men ha det sååå bäst

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0