på tal om....

 på tal om ingenting.. eller jo på tal om att jag just nu håller på tvättar eller kankse inte jag utom tvättmaskinen. jag har typ behövt tvätta hur länge som helst och nu började det och bli riktig kris jag hade typ till och med gått in på ful-trosor-lagret och även det höll på att ta slut..så ja det va kris. men jag har lixom dragit ut på det hela lite för länge. både för att det är extremt tråkit och tvätta, eller så har jag bara vart för trött, eller så har jag inte haft lust, eller så har det inte funnit nån ledig tid. för när jag väl har lyft arslet ur soffan och samlat dom där krafterna som krävs tvingat mig ner till tvättstugan och nästan vart laddad på att tvätta. ja då är det alltid nån annan jävel som har bokat upp hela tvättstugan och håller på att tvätta för fullt. jag har till och med tvingat ner mig själv kl:20:00 på en fredags kväll. det brukar aldrig va nån som tvättar då. jo men då är det en som tvättar och en som har bokat den tiden. suck. nej gud vill nog inte att jag ska ha rena underkläder.
 
då kan man ju ställa sig den frågan varför inte jag bokar in en tid som jag kan tvätta på. hehe jo för att jag inte har nån sådär liten smidig bokningsplupp. ja det är som en plast bit som man sätter upp där man vill tvätta. och nej jag har ingen och har aldrig haft nån. jag har inte orkat bry mig om att fixa nån egen eller efter som det sällan är några problem att bara glida ner och tvätta. och ja tro mig jag har provat alla pluppar som finns på den där tavlan flera gånger. jag har nämligen en nyckel men ingen plupp. frågan är om den är borta eller om dom förra ägarna tog med sig den till sitt nya ställe men glömde nyckeln kvar. eller om den där jävla nyckeln går till nått helt annat.
 
men så idag när jag stod nere i tvättstugan och känner känslan av att yes det är ingen som tvättar eller har bokat jag kan tvätta =). så gör jag än en gång ingenom alla pluppar för ja det är en del och tänker att det kankse har skett ett under kankse har hsb upptäckt att nej men hon där i lägenhet 540 på lejonetsgata 373 hon har ju faxist ingen plupp bäst att vi tillverkar en och sätter upp den så att hon kan boka precis som alla andra. så ja jag provar alla och helt plötsligt. precis sådär plötsligt som det kan börja och spöregna ja precis så plötsligt så går en plupp att vrida om utan problem och där står jag helt paff med en bokningsplupp i min hand... det finns en gud.
 
ja om det nu är min plupp eller nån annas plupp ja det vet jag inte. men nu har jag bestämmt att det är min plupp och det ska jag ta med hem när jag har tvättat klart lägga den på det där braiga ställe och använda som min bokningsplupp till nästa gång som jag ska tvätta =)
 
tummen upp för en tvättnyckel =)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0