Regnig lördag

gårdagen hemma hos izza va mycket trevlig. jag höll ju som vanligt på att somna på tåget både ner och sen när jag åkte hem. men annars så va det jätte trevligt och så mysigt så. jag kom ditt vid åtta tiden och började med att äta min mat som jag hade med mig. sallad såklart =). jätte god blev den oxå. jag hade inte bara räkor i utom även lax. mums. sen kollade vi på film och åt godis. haha jag passade på att chocka mina vänner och åt även jag lite godis och drack även lite julmust. valde med noga omsorg ut dom godis bitarna som jag ville ha :).
 
men idag så vaknde jag ut av att regnet piskade emot rutan. allt annat än mysigt. det va på en mysighetsfaktor nere på minus. meni stället för att bara döö i sängen så tog jag mig upp och gjorde i ordning min frukost som jag skulle äte. det fick bli det vanliga. min gröt, mosad banan, ett ägg, kanel, hallon och så en klick kokosolja. till det blev det både ett äpple och ett päron. mums =). sen blev det bara att klä på sig och gå ner till bussen. men på väg ner till bussen så ringen mamma på min mobil. det är väldigt sällan som hon ringer så pass tidigt än då på en lördagsmorgon. min första tanke är att nu har det hänt nått allvarligt. och då menar jag inte allvaligt som i alla pappa har bytt färg på sina strumpor från svart till grå. utom med som i allvarligt som i alla pappa har ramlat ner från en stege och landade på huvudet och ligger nu på intensiven och dom vet inte om han kommer och klara sig eller att vakna nått mer. men riktigt så allvarligt va det inte utom mer som att om det nånstans i haninge finns där man kan ta ett passkort för att farfar behöver ta ett nytt kort för han måste förlänga sitt korkort. 
 
sen pratade vi bara lite allmänt innan vi la på. men väl på plats på sats älvsjö och efter att ha upptäckt att jag lämnat strumporna hemma och efter att ha köpt nya så blev det att köra ett Bodypump pass och sen ett Grit Cardio pass. ojojoj säger jag bara. det va jobbigt, kul, svettigt. mycket mjölksyra och bara sådär härligt det kan va när allt det där möts på en och samma gång. vikterna åkte av och på och jag utmanade mig själv på både en och två låtar. den andra ben låten med 4 min utfall tog som vanligt död på mina stackars ben. och efter det första passet på 1 timme så väntar nästa pass på 30 min. haha 30 min tänker du det är ju rena rama barnleken. 30 min är typ precis vad man klarar av innan man lägger sig ner och dör. Cardion va som vanligt en sån där nära döden upplevelse som det brukar va. men jag kände mig ändå hyfsat stark och försökte att ta i lite mer och pressa mig lite extra när jag igentligen höll på att ge upp. det ska tydligen va det som ska göra en starkare ;).
 
efter detta mördar pass kröp jag till tåget och åkte in till stan för att köra ett trigger point pass på sats zenit. det är det där passet när man ligger och rullar över en rulle och står på en boll och stånkar och stönar som om man höll på med att lyfta världsrekord i tynglyftning. det är ett sånt pass där man blir varm utan att göra nått och där det jag så sjukt ont att man tror att man ska börja och gråta vilken sekund som hällst bara för att det gör såå jävla ont. det va ett tag sen som jag gick på detta pass och det kändes. fy fan säger jag bara. det gjorde så jävla ont att jag trodde att jag skulle börja och gråta. och när man flyttade över bollen till en viss punkt bakom armen på ryggen ja då gjorde det så ont att armen domnade bort. men oj så skönt det är när det är över. jag riktigt känner hur kroppen tackar mig.
 
sen åkte jag hem och tänkte att en Power walk på det här skulle ju inte sitta helt fel. så nej sakt och gjort bara att byta om. eller jag hoppa in i duschan spolade av mig gammal svett och hoppade i ut och premenixa kläderna. och tur att jag tog på mig både jacka och keps för typ 100 meter från min dörr så började det ju såklart att regna. blåste gjorde det ju rena. min första tanke va att jag vänder. gud vill tydlgen inte att jag ska ut och promenixa och för en gång skulle så tänkte jag lyssna på honom. min andra tanke va att nej men så kan jag ju bara inte göra. ska lite regn få stoppa mig. och min tredje va att tur att jag tog på mig både jacka och keps. så jag power walkade på och gick en runda på 8 km. det va allt annat än härligt. det va en kamp emot vädrets makter. det regnade och blåste typ konstant. 
 
när jag kom hem blev det helt eneklt att hoppa in i duchen för att värma sig lite och sen gå ner till ica och köpa mat. så snart ska jag ta och äta min sallad innnan det blir att mysa ner sig i soffan och kolla på så mycket bättre.
 
bjuder på två bilder som jag har snott ifrån världens bästa intruktör Elin Atlebond som för övrigt är den sjukt starka tejen i blont hår med svart linne och sverige blå skor. det är hon som får enn att orka mer än vad man tror. du är bara så grym =) läs gärna hennes blogg http://lesmills.elle.se/ och låt dig inspireras. och om ni undrar vem den svettiga, döende och sjukt osexiga tjejen längst till vänster är så är det bara en döende anna ;)
min outfit på g på en Power Walk
                            


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0