sats älvsjö

jag började min morgon med att äta en stadig frukost med både gröt och en frukt till det :) mums. det är bäst att ladda upp ordentligt för dagen har lite träning att bjuda på. så ja lagom till när jag skulle gå ut så börjdade det ju såklart och regna. gud hatar verkligen mig ibland (ganska så ofta). men bara att dressa på sig och bege sig ut till bussen. blev att åka till sats älvsjö och köra ett dubbelpass med först bodypump och sen ett mördande Grit cardio pass. men vi började ju med pumpen idag va ordinarie intruktören: super starka elin på plats. även hennes kompis som är precis lika stark isa. det va tungt, jobbigt och mjölksyran stod ända upp i halsen under första benlåten. mina ben va typ döda redan innan jag började passet. dom skrek av träningsvärk efter gårdagens legsolution och grit strenght pass. 
 
men det va ju bara och kriga på. efter pumpen va det då dax för det där mördande cardio passet. det blir inte bättre eller lättare utom det är ett sånt pass där alla låtar och alla övningar bara blir värre och jobbigare. det är aldrig så att nej men det här går ju fina fisken. nej nej. det är svettigt och mördande från början till slut. när passet är klart så lägger man sig bara ner och spelar död. för nån som aldrig har kört ett Grit cardio pass så är det svårt och beskriva hur det är. men det är i alla fall ingen mys träning ;)
 
efter träningen så åkte jag raka vägen ner till ösmo och till stallet. på vägen ner åt jag en raw food bars så att jag inte skulle dö av hunger. väl nere i stallet så träffade jag på en massa människor. det är så mycket mer folk när man kommer ner på lördags eftermiddagen än söndags morgonen. inte direkt konstigt ;). men ja jag snackade lite med madde innan jag satte lite fart. mockade fixade och när jag va klar med allt så blev det att gå till tåget och sen åka hem. somnade som vanligt på tåget och vaknade upp lagom i jordbro. så kunde hålla mig vaken i en station för att sen hoppa av.
 
men ja nu blir det inte så mycket mer än att bara inta soffläget och bara mysa ner mig i min mjukisdress och bara krypa ner under en filt och bara ta det lugnt =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0