Tisdags cykling

i dag har vi ju tisdag och japp jag började dagen med att köra en tisdags cykling på sats zenit. men usch fy och blö vilket äckligt väder det va i morse. det regnade, blåste och va bara sååå vidrigt. det gick lixom inte att skydda sig på nått viss. det va både mössa, vantar och halsduk på. och sen stå och huttra i väntan på bussen.
 
men själva passet gick kalas bra. benen kändes pigga pch fräscha. svetten forsade, mjölksyran skrek i benen och känslan va helt underbart fantastisk. det va mycket intervaller idag och det passar mig bra tycker jag för då får jag snabba pigga ben mycket flås och det är bara och kriga på. när instruktören säger att det är 30sek kvar då är det bara och skruva lite till på motståndet och bara köra på ren vilja. 
 
efter passet gick jag en 10 min på bandet för att sen mörda mina ben med en massa olika ben övningar med olika maskiner och vikter innan jag gick ner för att duscha och sen åka till jobbet. det va ett roligt och tungt träningspass idag =) lööv it
 
på jobbet va det lugnt och tråkigt... jag och sofia höll på att dö av tristess. det va äckligt väder ute och man kände sig bara så oinspirerad att göra nånting över huvudtaget. haha vi stod en del och tryckte vid elementet och brände vårt fläsk ;). men vi sålde ändå bra så det va ju bra. för dom kunder som kom in va köpstarka kunder och det är ju det som är huvudsaken. bara en massa spring kännar man inga pengar på ;). 
 
haha sen va det en kund som frågade mig om inte jag hade en storesyster som bor i huddinge.jag svarade att nej inte vad jag vet. det va tydligen nån som han kände som jag va väldigt lika. jaha där ser man. men ser ju jag ganska så alldaglig ut oxå.
 
ååååsen har denna älskade tyresö katt fått en mössa och en tröja. det är nån som har stickat den till honom och såklart så är dom i tyresös färger =)
 
 

Kommentarer
Postat av: ml

Åh, så sööööt katten blev. Sen så slipper den ju frysa i vinter också.

2013-10-25 @ 14:05:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0