trött

usch känner mig bara just nu så där obotligt trött. jag va trött i går när jag gick och la mig. jag va typ precis lika trött i morse när jag vaknade. jag har vart trött på jobbet och nu är jag så trött att det känns som en kamp att hålla sig vaken i en enda minut till. jag vet inte varför jag har drabats av denna trötthet. kan mest bara konstatera att jag är sååå sjukt trött.
 
men förutom att bara ha vart trött idag så har jag hunnit med att starta dagen med att köra ett Grit Cardio pass på sats spårvagnshallarna på morgonen. jag gick från jätte trött till andnöd och svettattacker. annars så gick passet bra. kände mig ganska så starkt.
 
sen blev det att åka till jobbet och kriga. sofia som va på linsoptiker dag eller vad det nu heter. en dag som dom pratar bara om olika linser så va kurt på plats. och ja med honom va det som vanligt jämna plågor med dom där plågorna verkar komma allt oftare tror jag. eller så kommer dom bara när han måste komma och jobba... hmm men jag tror ändå att han tycker att det är lite kul att få komma och träffa oss få som är kvar. men ja annars så va det bara jag och bertil på plats. det va mycket och göra idag. så ja det va full rulle från början till slut. vå sålde bra oxå så det är kul =). men jag va helt död när jag fick gå hem och åka bussen in till sats medis. höll typ på att somna på bussen och missa att hoppa av. tänkte att nej jag skiter i det här. åker hem och sover i stället. men samtidigt så vet jag att om jag åker hem så kommer jag ju inte att gå och lägga mig utom bara sätta mig vid datorn och surfarunt.
 
så nej lika bra och åka till gymmet försöka och bli lite pigg och träna i stället. passet gick bra. jag kände mig både sjukt pigg och sjukt stark. men nu kommer tröttheten som en käftsmäll tillbaka typ som måndagar gör på måndagar.
 
men usch nej nu ger jag faxist upp och går och lägger mig så att man kankse kan få va pigg i morgon.
 
men ja på lördag är det fest i alla fall så det ska bli super duper kul =). det är Hoya fest på bernts wiiiii =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0